Toyota Avensis 1.8 VVT-i 95kw,rv 2005-2006

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Obelix
Člen Týmu

Příspěvek od Obelix »

CommonUser píše:
kar202 píše:
repinho píše:ted si mi teda zvednul sebevědomí :D :D a co řikáte na tohle?? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... is/8602133
...míra nejistoty úplně stejná a o 40 tisíc dražší...
A keby ti niekto doviezol toto:

http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... bg&asrc=fa

Origo TTT predajca, zaruka 1 rok.

Zdravím vespolek. Mám zájem koupit Avensise combi v benzínu od r.v. 2006 (po faceliftu) a toto z Německa by se mi opravdu líbilo. Neznáte někoho opravdu solidního kdo Toyotám opravdu rozumí a mohl to omrknout přímo na místě a případně dovézt? Já německy neumím ani dobrý den takže bych tam asi moc platný nebyl. K bazarům v ČR nemám důvěru a u dealerů Toyoty se momentálně nic zajímavého s benzínem neprodává (aspoň jsem nepostřehnul). Nebo nějaký tip na něco důvěryhodného tady v ČR? Předem Díky za rady.
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

Obelix píše:
CommonUser píše:
kar202 píše: ...míra nejistoty úplně stejná a o 40 tisíc dražší...

Zdravím vespolek. Mám zájem koupit Avensise combi v benzínu od r.v. 2006 (po faceliftu) a toto z Německa by se mi opravdu líbilo. Neznáte někoho opravdu solidního kdo Toyotám opravdu rozumí a mohl to omrknout přímo na místě a případně dovézt? Já německy neumím ani dobrý den takže bych tam asi moc platný nebyl. K bazarům v ČR nemám důvěru a u dealerů Toyoty se momentálně nic zajímavého s benzínem neprodává (aspoň jsem nepostřehnul). Nebo nějaký tip na něco důvěryhodného tady v ČR? Předem Díky za rady.
Ja bohuzial z CR nepoznam nikoho, iba ak by si nasiel nieco v BW, tak som ti ochotny pomoct pri jednani. Ku mne to ale mas 700 km, co je asi dost a tu v okoli su "Centokolenovrtaci" - kvoli centu si necha koleno vrtat = nespusti ceny, ani keby mal zbankrotovat. Ja som tiez kupoval auto radsej v Bavorsku.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
cartmanxv
Člen Týmu

Příspěvek od cartmanxv »

Obelix píše:
CommonUser píše:
kar202 píše: ...míra nejistoty úplně stejná a o 40 tisíc dražší...

Zkus kontaktovat uživatele "Idaho", myslím, že by si se s ním mohl domluvit :)
Toyota Avensis 1.8 VVT-i,kombi,2007
Obelix
Člen Týmu

Příspěvek od Obelix »

cartmanxv píše:
Obelix píše:
CommonUser píše: A keby ti niekto doviezol toto:

S Idaho už jsem v kontaktu, psal jim email a čekáme na odpověď dealera TTT který má v auto v nabídce jestli pošle VIN abychom mohli auto prověřit a jestli jsou ochotni vyřídit dokumenty pro převoz. Tak uvidíme jak to dopadne. A když nedopadne, tak dopadne něco jiného... možností je spousta a jezdit zatím mám čím. Nahoďte mi nějaký "nevyvratitelný" argument proč koupit zrovna Avensis nebo všeobecně Toyotu. Čím zásadním je lepší než ostatní auta v podobných cenových hladinách? Jaká je typická bolest Avensisů (jestli nějaká je)?
cartmanxv
Člen Týmu

Příspěvek od cartmanxv »

Obelix píše:
cartmanxv píše:
Obelix píše:
S Idaho už jsem v kontaktu, psal jim email a čekáme na odpověď dealera TTT který má v auto v nabídce jestli pošle VIN abychom mohli auto prověřit a jestli jsou ochotni vyřídit dokumenty pro převoz. Tak uvidíme jak to dopadne. A když nedopadne, tak dopadne něco jiného... možností je spousta a jezdit zatím mám čím. Nahoďte mi nějaký "nevyvratitelný" argument proč koupit zrovna Avensis nebo všeobecně Toyotu. Čím zásadním je lepší než ostatní auta v podobných cenových hladinách? Jaká je typická bolest Avensisů (jestli nějaká je)?
Nevím, jestli je to "nevyvratitelný" argument, ale třeba já jsem se svým vozem nadmíru spokojený, měl jsem Focuse, v práci občas jezdím Mercedesem 200 CDI a neměnil bych už. Najel jsem na něm zatím pouze cca 35 tis.km, výměna parkovacích žárovek /samozřejmě olej atd./, pohodlí, v létě jsme jeli v kuse do Itálie bez větších známek únavy a bolesti zad, velký kufr, kam se vejde velký kočár + německý ovčák....
Jedinou menší bolest bych viděl v tvrdším podvozku, přejezd menších nerovností je hlučnější, ten Mercedes je v tomhle mnohem tišší.
Původně jsem uvažoval o Fordu Mondeo v kombíku, ale přečetl jsem si forum na auto.cz o mondeu a o avensisu a volba byla jasná :D
A rozhodně nelituju :)
Toyota Avensis 1.8 VVT-i,kombi,2007
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

Mondeo mám ještě doma. Nesahá Avikovi ani po palec u nohy... :lol:
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

kar202 píše:Mondeo mám ještě doma. Nesahá Avikovi ani po palec u nohy... :lol:
Len to prosim ta velmi nekric, lebo nase narody typu "dodelej doma", ta usliapu ! Tot moja skusenost zo SVK. Ford je bomba, lebo sa da opravovat beznym naradim (skoro som pustil do gati :lol: :lol: :lol: )
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
repinho
Řidič

Příspěvek od repinho »

zdravim po dlouhej době,stále nemůžu sehnat slušnou Toyotku za slušný peníze...tak sem se začal koukat po Mazdách 6...vim že je to forum o Toyotách,ale máte s Mazdama někdo zkušenosti a jakej máte na ně názor??díky
dave456
Řidič

Příspěvek od dave456 »

repinho píše:zdravim po dlouhej době,stále nemůžu sehnat slušnou Toyotku za slušný peníze...tak sem se začal koukat po Mazdách 6...vim že je to forum o Toyotách,ale máte s Mazdama někdo zkušenosti a jakej máte na ně názor??díky
zkus přímo u zdroje:
http://www.mazdaclub.cz/forum
prej hodně reznou, obzvášť si najdi příspěvky od Doris. Několik známých má tu před-faceliftovanou 6tku a úplně bez problémů, spokojenost. M6 je kvalitní auto (obzvlášť benzíny, ale jsou trochu žravější) a nejde na ní říct nic špatného (až na tu korozi, u některých kusů). Těžká volba mezi Avikem a M6 :).
Avensis 2.0 D-4D, 93 kW, kombi
repinho
Řidič

Příspěvek od repinho »

tos mi teda moc nepomoh :D ještě sem slyšel že tam je problem s výměnou silentbloků,že pokud se vysere že se musí měnit celý rameno což už de do tísíců...
jirkal
Navigátor

Příspěvek od jirkal »

Mazdy 6 i 3 reznou,musel by ses hodně snažit a sehnat něco co bylo pravidelně servisovaný ,aby ti uznali záruku a korozi opravili ,ale stejně to dělají jenom tak,že to přebrousí znova nastříknou,žádná výměna a za dvě zimy to rezne znova.Jedině sehnat něco z konce produkce,tam prej to bylo nějak pořešený.Mazda je totiž spolčená s Fordem,takže koroze je jejich společný synonymum.Je to hrozná ostuda Mazdy,že jí v dnešní době reznou auta,kazí tim jinak docela slušný auta. Máme doma Punto z roku 1994 a to byl první rok výroby a několkrát už skončilo ve škarpě,oděrky a škrábance kam se podíváš ale koroze nikde :)
jirkal
Navigátor

Příspěvek od jirkal »

a co tady ta fešanda, tu si nezkoušel,určitě by majitel slevil,nebo jdeš pořád po kombi? :

http://auto.bazos.cz/inzerat/9438930/To ... ftback.php
repinho
Řidič

Příspěvek od repinho »

neboj,tomu sem psal asi před půl hodinou,a slevil by tak na 230 maximalně...a to se mi zda i tak za 2005ku docela dost..ale je pěkná no,zachovalá v pěknym stavu...nejdu jen po kombi,stačil by i ten hatchback,ale ne sedan!!!
jirkal
Navigátor

Příspěvek od jirkal »

jestli má najeto to co píše,tak to zas tak špatný neni,ten inzerát už jsem viděl před nějakym časem,takže sleví určo i víc, oni se dneska auta moc neprodávají a hlavně japoncí u nás,jó bejt to Ocatvia TDI se stočenejma km z 300tisíc na 70tkm,tak je hned pryč:),takže mu napiš za kolik si to ochotnej koupit a nech ho pár dní čekat a on se určo ozve,protože jinýho zájemce mít nebude.
repinho
Řidič

Příspěvek od repinho »

já mu nabíd trochu troufale jen 200 :) a napsal že chce minimalně 230...!!idyž nebude mít zajemce tak asi tak hodně dolů nepude...
Odpovědět

Zpět na „Avensis“