Toyota Avensis 1.8 VVT-i 95kw,rv 2005-2006
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ne je to jak jsem napsal, bud jen benál nebo se to dle potřeby přepíná. za letního počasí máš na lpg přepnuto behen 1-2km já v zime ted jezdím cca 3-5 dle mrazu a přene se. Jelikož jezdím pianko a jen s obcasnou akcelerací do kopce se zapřaženým podvalem se mi do benzínu nepřepínárepinho píše:takže bud pojedu na benál nebo se to bude přepínat??já myslel že prostě pojedu bud na benál nebo na lpg???

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
určite nech vymenit filtr, pokud zanedbá výmenu svící a kabelu ( pokud to nemá přímo cívky ) tak to se na LPG projeví vícenásobne oproti benálu. Pokud je to sekvence ( novejší verze ) tak je jeste možnost píchnout ecu LPG na diagnostiku a oni ji seřídí vstřik.repinho píše:a jak si s tim spokojenej??jak to vychází peněžně??je velkej rozdíl ve výkonu?? já mam ted vyhlídnutej kombík s lpg,ale chlápek řikal že to na to lpg jede blbě,že to škube a nemá takovej tah,že s tim teda nejezdil že použival jen benál...nevíš co by s tim mohlo bejt??
Je třeba vedet jaký je to systém ( zda to je ci není sekvence )a mít v cajku zapalování - to je u LPG vždy alfou a omegou - nejlépe origo svíce co tam mají být a dobré kabely, předstih( mluvím obecne ).
Já osobně mám 3,3i z roku 94, navíc US verze takže rozežrané, jezdí to za 10-13l benálu, s LPG ted v zime jezdím za 12-14 L plynu s tím, že 2/3 cest mám s podvalem naloženým, po dálnici 90-120km/h. Spokojenost maximální, když si vemeš cenu plynu/benzínu ( v mém okolí 17-17,80/31,50-34kč/l tak jsem na tom s težkou 3.3 stejne jako kamarád s 1.8 hondou který nepřekročí 4,5tis rpm a jezdí z mého pohledu "nudně".
Zatím nejlepší spotřeba s LPG co se mi podařila byla bez podvalu v kuse 2,5tis km za 10,79 L LPG/100km
ztráta výkonu neznatelná ( skutečne u 3,3 V6 se ztráta nekoná ) ale je třeba si vytipovat cerpacku na LPG a platí že ne vždy ta dražší má lepší plyn

no on řikal že to auto má cca 2 roky,a jelikož na to skoro vůbec nejezdil dá se říct že ty 2 roky to kontrolovaný nebylo...a jaký je porovnání cen s opravama u lpg?? takže ta spotřeba se počítá stejně jako s benzínem,že 10l na 100km ??akorát že lpgecko je levnější..?! a ještě se zeptam pokud je to lpg u toho mýho vybranýho auta nějak poškozený,může to mít vliv na chod nebo poškození motoru při benzínu???
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
počítej u dobře seřízeného LPG 5-10%vyšší spotřebu LPG než benzínu ( sekvence ).repinho píše:no on řikal že to auto má cca 2 roky,a jelikož na to skoro vůbec nejezdil dá se říct že ty 2 roky to kontrolovaný nebylo...a jaký je porovnání cen s opravama u lpg?? takže ta spotřeba se počítá stejně jako s benzínem,že 10l na 100km ??akorát že lpgecko je levnější..?! a ještě se zeptam pokud je to lpg u toho mýho vybranýho auta nějak poškozený,může to mít vliv na chod nebo poškození motoru při benzínu???
celá oprava muže být výmena filtru a seřízení vstřiku za 800kč - záleží na výrobci a stavu soustavy.
Pokud je dávkování LPG poškozené a budeš ho chtít používat muže dojít k poskození, pokud ho má vyplé a jezdí jen na benzín tak by melo být vyřazeno a k poskození by dojít nemelo.
dalsí vec je stav ventilu a sedel - to už záleží na konstrukci konkrétního motoru a typu lpg soustavy, přítomnosti či absence přimazávání ( flashlube atd.. )
Chlapy co řikáte na tohle?? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... 56#carMenu ještě před pár dny tam byla cena 239tis,dnes už jen 199.....
Náhodou jsem narazil na tohle.repinho píše:Chlapy co řikáte na tohle?? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... 56#carMenu ještě před pár dny tam byla cena 239tis,dnes už jen 199.....

http://www.auto.cz/prodej_vozu/karta_vo ... u=49113132
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
Předražené. Doufám, že sis všiml dodatku - CENA BEZ DPH....CENA VOZU PŘI ZAKOUPENÍ NA ÚVĚRrepinho píše:Chlapy co řikáte na tohle?? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... 56#carMenu ještě před pár dny tam byla cena 239tis,dnes už jen 199.....
Toyota Avensis 2.0 VVT-i 1AZ-FSE 06 sedan