Zadní vzpěry 7G
cus - prave ze teplota na to moc vliv nema. Kdyz jsou mrazy a je slunecno tak kufr v pohode drzi a to same v lete slunecno sucho a je to OK (me to pada celorocne mam na kufru orig kridlo) tak jsem myslel ze je to budto okolni tlak nebo vlkohost nevim kazdopadne nema smysl to detailne resit > je to na kkt a to je podstatne.
Co jsem se dival na vzpery dveri u me jiz drive (mozna blbe) - tak to neni pasovina (na stare CEL je) ale kus tvarovaneho plastu(!) ktery na prvni pohled z dalky vypada jako zelezo - ale mozna se pletu..dulezite to vsak neni kazdopadne napad na zostreni hran je zajimavy...
co se tyka ceny vzper a zavazne objednavky - kdyz uz jsem se upsal tak OK se mnou pocitej. Jak to bude aktualni tak poslu na SZ adresu. Zkusim si topic pohlidat.
Co jsem se dival na vzpery dveri u me jiz drive (mozna blbe) - tak to neni pasovina (na stare CEL je) ale kus tvarovaneho plastu(!) ktery na prvni pohled z dalky vypada jako zelezo - ale mozna se pletu..dulezite to vsak neni kazdopadne napad na zostreni hran je zajimavy...
co se tyka ceny vzper a zavazne objednavky - kdyz uz jsem se upsal tak OK se mnou pocitej. Jak to bude aktualni tak poslu na SZ adresu. Zkusim si topic pohlidat.
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
"Přestavby" se nebojte, je to jen odvrtání jednoho nýtku průměru 8 mm a nahrazení šroubkem M8, ten koupíte za 2,-Kč v každém železářství. Večer sem dám fotku, abyste věděli přesně, o co se jedná. Pokud by měl někdo zájem a byl z blízkého okolí Ústí nad Labem nebo měl cestu kolem, vzpěry mu vyměním, je to tak na hoďku.
cena popravde trochu vyssi nez jsem ocekaval, kazdopadne porad vyhodnejsi nez si to jit koupit do toyoty, cehoz si je asi vedom i nas mily vyrobce, treba je ta cena vyssi, ze mame ty vzpery male a velkou silu, ale mozna se pletu.. mno az ozkousis ten prototyp, tak poreferuj, ja osobne mam stale zajem, uz nechci dalsi boule na hlave
Celica ZZT230, 2000, black
- Maci
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
no v prvnim okamziku me to lehce taky nastvalo a prekvapilo ale co se na dobirce zmeni....stejne predas penize driv nez dostanes balik tak je to prast jako uhod...ale treba tim ze to mas z katalogu by mohl byt kdyztak mensi problem s reklamaci....honzism@n píše:akorad me štve,že to chtěj zaplatit předem bych nerad přišel o talíř
- TomasGT20
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
presne tak, at zaplatis dopredu nebo na dobirku, stejne to nemuzes nijak zkontrolovat jestli je to spravne, je to blbe ale je to takMaci píše:no v prvnim okamziku me to lehce taky nastval a prekvapilo ale co se na dobirce zmeni....stejne predas penize driv nez dostanes balik tak je to prast jako uhod...ale treba tim ze to mas z katalogu by mohl byt kdyztak mensi problem s reklamaci....honzism@n píše:akorad me štve,že to chtěj zaplatit předem bych nerad přišel o talíř
Toyota Celica ST202, SS, LSD
no prave že když je to na dobírku nebo na fak.tak když se mi to nezda tak si to pěkne před poslíčkem rozbalim a kouknu jak to vypapda a jestli mi to po ceste nepoškodili.Parkrat už sme vraceli zničenej final večinou jim to ani neva, ale po zkušenostech s ppl,toptrans atd sou to fak ku...vy jak se k tem vecem chovaj hruza.ale už je mame v praci vycvičeny
EX........ Celica sti 16V (1993).
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw (2007)
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw (2007)
já zkoušel objednávat z toho elitu,pač vyjde vlastně na stejno a už jsem byl nedočkavej,dokovaď je sníh Ale nějak to nejde,tak nevím.?jinak šrouby jsem zkoušel povolit,spodek pohoda,vršek vemu rozbrusem opatrně,jak to dělali klucí tady a snad to půjde.
Celica 7 gen. silver metalic ---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Tak třeba budeš mít při shánění štěstí, ale já jsem přes známé obvolával všechno možné a všichni tito dodavatelé - Elit, Kelly, Benex, KS Motor, Auto Anděl a já nevím, kteří ještě je sice mají kolikrát v nabídce, ale nejsou schopni je dodat a nejsou ani nikde v centrálních skladech. Jediný, kdo je má a snad dodá je X1 Autodíly, ale jedna je za 1805,-Kč s DPH + 215,- dobírka a porto - to je docela ranec. Ještě čekám do konce týdne.HBOSS píše:já zkoušel objednávat z toho elitu,pač vyjde vlastně na stejno a už jsem byl nedočkavej,dokovaď je sníh Ale nějak to nejde,tak nevím.?jinak šrouby jsem zkoušel povolit,spodek pohoda,vršek vemu rozbrusem opatrně,jak to dělali klucí tady a snad to půjde.
Ahá,tak proto mi to nic nechtělo dělat tak to je pak jasné 1800 je už moc,to jo.Zítra se ozvu určitězejdy píše:Tak třeba budeš mít při shánění štěstí, ale já jsem přes známé obvolával všechno možné a všichni tito dodavatelé - Elit, Kelly, Benex, KS Motor, Auto Anděl a já nevím, kteří ještě je sice mají kolikrát v nabídce, ale nejsou schopni je dodat a nejsou ani nikde v centrálních skladech. Jediný, kdo je má a snad dodá je X1 Autodíly, ale jedna je za 1805,-Kč s DPH + 215,- dobírka a porto - to je docela ranec. Ještě čekám do konce týdne.HBOSS píše:já zkoušel objednávat z toho elitu,pač vyjde vlastně na stejno a už jsem byl nedočkavej,dokovaď je sníh Ale nějak to nejde,tak nevím.?jinak šrouby jsem zkoušel povolit,spodek pohoda,vršek vemu rozbrusem opatrně,jak to dělali klucí tady a snad to půjde.
Celica 7 gen. silver metalic ---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi