AVE III

vše ohledně modelové řady Avensis
krchovman
Řidič
Kontaktovat uživatele:

AVE III

Příspěvek od krchovman »

tak přátelé, jsem opět zde :wink: tentokrát jsem čekatel na nového avoška III, měl by být v sobotu nebo příští týden nejpozději v úterý 8) můžu vám říct, že už týden nespím a moc se těším, konečně budu mít ty vyhřívané zrcátka :lol: :lol: ale zase pozbudu nezávislé topení :roll: všem avíkům zdar 8)
trca
Manager Týmu

Příspěvek od trca »

super, co za motor? ja se na něj chystám asi za rok
T25 85kw
ex.corolla ts 141kw
krchovman
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krchovman »

motor 2.0 D 4D výbava sol 8)
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Výběr káry :thumbsup: ale PROČ sázomet,čeče jakoby bys to tu vůbec nečet :? http://www.tipcars.com/magazin-je-moder ... -4726.html
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

Dobry vkus :wink:
a zase narazky na ropu :roll:
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

A jsou bezdůvodné ? myslím v souvislosti s moderními nafťáky.
krchovman
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krchovman »

tak po tom článku by se jeden asi zbláznil, :huh: já má druhého disela a pokaždé z bazaru, takže je mi jasné že tam nejsou km co na tachometru-(( kupoval jsem se 140 tis ted mám 182 počítám tak plus min 100tis a auto jede bez problémů motor nekouří, turbo jsem poctivě dochlazoval při cestě po dálnici 1-2 minutky nechal běžet navolnoběh.s mojim ježděním je to asi první a poslední nové auto co si koupím. jsem zvědav ,protože jsem se vivinul z popelnice (š 100 mb-š 120-š favorit-opel astra 1,7d-mazda 323- avensis I 2,0d4d r.v.2001) :lol: a teď takové brko 8) bude to v pondělí už mi volali....kurňa to su nervy :lol: :lol:
p.s. já bych si zas rozhodně nekoupil auto s automatem a určitě bych našel na netu nějáky ,,best-celer,, proč automat rozhodně ne! :wink:
Naposledy upravil(a) krchovman dne sob 06.11.2010, 12:27, celkem upraveno 1 x.
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Nemůžeš porovnávat nafťáky včera a dnes,kdy výrobci pro splnění norem nabalili na motor různé fičuriny. Když si dáš pozor při tankování a nakoupíš aditiva :wink: tak budeš jen jezdit a užívat si jízdy jako já :lol: Doporučuji vzít dovolenou na celý týden ať si tu pondělní radost protáhneš minimálně do neděle :D
trca
Manager Týmu

Příspěvek od trca »

tento motor chci taky.mam prostě rád jízdu v naftě,až na ten zvuk za studena :shock: jenom kdyby tam dávali 1,8 benzin s turbem ta určo jdu do něj. je to kombi? ten je fakt povedený.
T25 85kw
ex.corolla ts 141kw
trca
Manager Týmu

Příspěvek od trca »

jenom fakt nechápu poč toyota, když chce velice uspět masově v evropě nenabídne turbomotor v benzínu když je tak populární v dnešní době.myslím že zkušenosti s přeplnováním v benzinu má víc než koncern.prostě podle mě neumí využít příležitost v tomto směru a je to škoda.vždyt do toyoty yaris montovali 1,5l.110 kw už min .před osmi lety a dnes by se tento motor hodil i do avensise, ja bych neměl s takovým motorem žádnej problém.jenom toyota se odvolává pořád že prej motor bez přeplnování bude mít méně závad a vydrží déle.je to smutné
T25 85kw
ex.corolla ts 141kw
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

trca píše:jenom fakt nechápu poč toyota, když chce velice uspět masově v evropě nenabídne turbomotor v benzínu když je tak populární v dnešní době.myslím že zkušenosti s přeplnováním v benzinu má víc než koncern.prostě podle mě neumí využít příležitost v tomto směru a je to škoda.vždyt do toyoty yaris montovali 1,5l.110 kw už min .před osmi lety a dnes by se tento motor hodil i do avensise, ja bych neměl s takovým motorem žádnej problém.jenom toyota se odvolává pořád že prej motor bez přeplnování bude mít méně závad a vydrží déle.je to smutné
Díky bohu že mají rozum a nepodléhají nějakýn pseudomodním trendům. Motor 1,8 je zlatá střední cesta a 2,0 je už suprovka, asi právě ty skušenosti s turbem je odradily cpát je do benálu kde je úplně zbytečný. Ze zhovadilosti 1.4 TSI v Superbu mi jde mráz po zádech :evil:
jirkal
Navigátor

Příspěvek od jirkal »

m5t píše:
trca píše:jenom fakt nechápu poč toyota, když chce velice uspět masově v evropě nenabídne turbomotor v benzínu když je tak populární v dnešní době.myslím že zkušenosti s přeplnováním v benzinu má víc než koncern.prostě podle mě neumí využít příležitost v tomto směru a je to škoda.vždyt do toyoty yaris montovali 1,5l.110 kw už min .před osmi lety a dnes by se tento motor hodil i do avensise, ja bych neměl s takovým motorem žádnej problém.jenom toyota se odvolává pořád že prej motor bez přeplnování bude mít méně závad a vydrží déle.je to smutné
Díky bohu že mají rozum a nepodléhají nějakýn pseudomodním trendům. Motor 1,8 je zlatá střední cesta a 2,0 je už suprovka, asi právě ty skušenosti s turbem je odradily cpát je do benálu kde je úplně zbytečný. Ze zhovadilosti 1.4 TSI v Superbu mi jde mráz po zádech :evil:
naprostej souhlas,zaplaťpánbů,že to toyota nedělá,a to se mi na ní líbí, jde jim hlavně o dlouhodobou spolehlivost,ostatní automobilky už nezajímá jaký problémy bude mít motor po 12Otkm (či 5letech),v tu dobu už budou montovat zase jiný motory a ten člověk co si takový ojetý TSÍčko koupí ,tak bude jenom čekat co se mu vysere a ono je tam toho o dost navíc,jedná se o přímej vstřik do válců,takže vstřikovače,vysokotlaký čerpadlo,turbo,mezichladiče,k tomu mnoho el. čidel atd.,nemluvím o tom ,že většina potřebuje víceoktanovej benzín.
určitě i žádnej automechanik z toho nebude nadšenej,protože kolem motoru neni při následných opravách a výměnách vůbec žádný místo.
karlos76
Řidič

Příspěvek od karlos76 »

Kucii ja tyhle reci moc nedavam, to muzem jezdit na kolech a budem riskovat max. prasklej retez.... Cim slozitejsi system, tak se samozrejme PP poruchy zvysuje, nicmene vse se da udelat poradne a poruchy eliminovat. Preplnovanymu benzinu bych veril vic jak dieselu, aspon nema blbost jmenem filtr pevnych castic a dvouhmotovej setrvacnik. Proste petrim do klubu lidi "turbem objem nahradis", amen.
Prius + 2013
Auris HSD 2015
Ex. Avensis 2.2 D-CAT 2007, Corolla 1,3 1995
antoda
Člen Týmu

Příspěvek od antoda »

Já bych jen podotkl, že i benzíny mají dvouhmotový setrvačník.
ToyDrive
Manager Týmu

Příspěvek od ToyDrive »

RU sure?
CarinaE Sedan '97 1,6 16V (78kW) prvni laska
Avensis Combi '07 1,8 16V (95kW) + MR2 '03 (103kW) soucasnost
Odpovědět

Zpět na „Avensis“