To já taky ne, nic si z toho nedělejLennyLeonard píše:Sakra, polovině výrazů nerozumim
povolání baví nebo ne?
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
na dolech dělam a hlasoval jsem 4.LennyLeonard píše:nebo někdo kdo dělá v dolech
Tři věci mě tam drží... Kolega, peníze a podělané směny, při kterejch se dá dělat spousta věcí a to i nestíhat
řadím se k vámIdaho píše:Tequilla píše:To já taky ne, nic si z toho nedělejLennyLeonard píše:Sakra, polovině výrazů nerozumim
to je ta znatelná položka v nákladech...Idaho píše:pořád nevím co je to ta "mzda"
to se dá vykládat různě Nebudu to rozvádět, páč bych mohl být nařknut, že jsem úchylákIdaho píše:Já jsem ve své práci max spokojen, mam hodného šéfa, co rozumí mým potřebám a dokáže ocenit dobré vysledky tím co mám rád
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby
Omlouvám se za gr. chyby
- LennyLeonard
- Navigátor
to se dá vykládat různě Nebudu to rozvádět, páč bych mohl být nařknut, že jsem úchylák [/quote]Idaho píše:Já jsem ve své práci max spokojen, mam hodného šéfa, co rozumí mým potřebám a dokáže ocenit dobré vysledky tím co mám rád
Ano, taky mě to napadlo, ale zdržel jsem se komentáře
Děláš v dolech? Klobouk dolů
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To určitě makaš sam pro sebe, co?Idaho píše:..nekterým i rozumím, ale pořád nevím co je to ta "mzda"Tequilla píše:To já taky ne, nic si z toho nedělejLennyLeonard píše:Sakra, polovině výrazů nerozumim
Já jsem ve své práci max spokojen, mam hodného šéfa, co rozumí mým potřebám a dokáže ocenit dobré vysledky tím co mám rád
7g, ZZ231
černa
černa
- Doktor-Prase
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele: