To já taky ne, nic si z toho nedělejLennyLeonard píše:Sakra, polovině výrazů nerozumim

To já taky ne, nic si z toho nedělejLennyLeonard píše:Sakra, polovině výrazů nerozumim

na dolech dělam a hlasoval jsem 4.LennyLeonard píše:nebo někdo kdo dělá v dolech

Idaho píše:Tequilla píše:To já taky ne, nic si z toho nedělejLennyLeonard píše:Sakra, polovině výrazů nerozumim
 řadím se k vám
 řadím se k vám 
to je ta znatelná položka v nákladech...Idaho píše:pořád nevím co je to ta "mzda"
to se dá vykládat různěIdaho píše:Já jsem ve své práci max spokojen, mam hodného šéfa, co rozumí mým potřebám a dokáže ocenit dobré vysledky tím co mám rád
 Nebudu to rozvádět, páč bych mohl být nařknut, že jsem úchylák

to se dá vykládat různěIdaho píše:Já jsem ve své práci max spokojen, mam hodného šéfa, co rozumí mým potřebám a dokáže ocenit dobré vysledky tím co mám rád
 Nebudu to rozvádět, páč bych mohl být nařknut, že jsem úchylák  [/quote]
[/quote] 

To určitě makaš sam pro sebe, co?Idaho píše:..nekterým i rozumím, ale pořád nevím co je to ta "mzda"Tequilla píše:To já taky ne, nic si z toho nedělejLennyLeonard píše:Sakra, polovině výrazů nerozumim
Já jsem ve své práci max spokojen, mam hodného šéfa, co rozumí mým potřebám a dokáže ocenit dobré vysledky tím co mám rád