Jsem vyučený elektromechanik pro rozvodná zařízení (silnoproud) a jak se tak neustále doma vrtám v autech,tak se mi z ničeho nic přišla nabídka od autodopravce že se dozvěděl od jednoho svého zaměstnance že dělám do aut a že by mě vzal. Tak jsem jásal-dokonce i nějaká slza ukápla (splnil se mi sen) Ovšem pá pár měsících vyházel veškeré staré osazenstvo a nechal tam jen mě a mého kámoše který tak šel se mnou. Pré je s náma spokojený-ovšem postupem času jsem zjistil jak vše ve firmě funguje a jak se opravy "omrdávají" a od ostatních kolegů jsem se dozvěděl že to je normálka-že se to tak dělá všude-takže se mi zhnusil šéf a bohužel i toto řemeslo. Doma se stále hrabu v autech a snažím se dělat vše pořádně ovšem to co mě nutí dělat se ani nedá zveřejnit. Nemají potřebné stahováky,plánky elektrionstalace.......

Je mi z toho zle-jak jsem se modlil abych nastoupil jako mechanik tak nyní se modlím ať je konec směny a toho utrpení je konec.
Jaké je vaše povolání? Jak dlouho tam děláte?Baví vás to? Chcete dělat něco jiného?