povolání baví nebo ne?

Tlachání o všem - bez zaměření!

jak moc tě baví tvá práce? známkovájí jako ve škole (5=ne)

1
10
31%
2
9
28%
3
3
9%
4
6
19%
5
4
13%

Celkem hlasů: 32

Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

povolání baví nebo ne?

Příspěvek od Tonda »

Kluci mám na vás takový dotaz. Baví vás práce kterou děláte?

Jsem vyučený elektromechanik pro rozvodná zařízení (silnoproud) a jak se tak neustále doma vrtám v autech,tak se mi z ničeho nic přišla nabídka od autodopravce že se dozvěděl od jednoho svého zaměstnance že dělám do aut a že by mě vzal. Tak jsem jásal-dokonce i nějaká slza ukápla (splnil se mi sen) Ovšem pá pár měsících vyházel veškeré staré osazenstvo a nechal tam jen mě a mého kámoše který tak šel se mnou. Pré je s náma spokojený-ovšem postupem času jsem zjistil jak vše ve firmě funguje a jak se opravy "omrdávají" a od ostatních kolegů jsem se dozvěděl že to je normálka-že se to tak dělá všude-takže se mi zhnusil šéf a bohužel i toto řemeslo. Doma se stále hrabu v autech a snažím se dělat vše pořádně ovšem to co mě nutí dělat se ani nedá zveřejnit. Nemají potřebné stahováky,plánky elektrionstalace....... :?

Je mi z toho zle-jak jsem se modlil abych nastoupil jako mechanik tak nyní se modlím ať je konec směny a toho utrpení je konec.

Jaké je vaše povolání? Jak dlouho tam děláte?Baví vás to? Chcete dělat něco jiného?
Naposledy upravil(a) Tonda dne ned 18.04.2010, 14:23, celkem upraveno 1 x.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Pracují ve strojirenství (firma se zabyva prodejem nastroju na obraběni) ale strojirenstvi nerozumim....V každe firmě se musi bejt nějaky člověk ktery děla všechno okolo hlavniho pomněru (asi nejpřesnějši popis:spravce firmy), tak to jsem ja, dělam tam už pět let, na penize se stěžovat nemužu, šefy přisni ale v poho, ale jestli ta prace mně bavi...asi ne, prostě před tim jsem podnikal, takže je tomoje prvni stale zamněsnani a doufam že i posledni...
Duvod:Člověk by neměl pracovat pro někogo, je to proti přirodě,jenom pro sebe, nebo alespon tam, kde jeho to opravdu bavi...(jenom muj nazor,život mame jenom jeden a utracet den za dnem na něco co nemaš rad, je plitvani)
Řešeni: Vymysli zadni vratka...cil, at i možna blaznivej v danne situaci nedosažitelny, a každy den ho přibližuj, krok za krokem, jestli pro to kazdy den udělaš malo ale něco udělaš, uvidiš jak skvele se začneš citit...a ta prace ti najednou přestane vadit (protože začneš na ni pěkně s...at), :wink:
7g, ZZ231
černa
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

ja som student a pracujem na dohodu ako recepcny v jednej IT firme u 3 roky. nebavi ma to strasne ale strasne som si zvykol na peniaze a hlavne mi to plati celicu.
uz som sa obzeral nedavno po dakej brigadne z fachu ale zmenu planujem az od septembra keby cosi vyslo. teraz mam bakalarske statnice, skusky, projekty do skoly takze nieje cas sa teraz dakam tlacit a zaucat. vydrzal som tam 3 roky tych par mesiacov ma nezabje. ale tiez to mam len ako robotu ktora spada do kategorie "it pays the bills"....
Obrázek
1.3 55kw
Manager Týmu

Příspěvek od 1.3 55kw »

Já pracuju na pile (ale nemyslím tím pila na dřevo :) )řežu materíál pro žebře a schůdky,jsem ve firmě která se zabývá výrobou žebříků a schůdků do domácností,jsem tam už to bude letos v Září 6 rokem,víceméně jsem tam prošel všemi profesi od vrtání profilů pro schůdky po výrobu trubek pro schůdky a nakonec jsem skončil na pile.A můžu říct jedno nebaví mě to hlavně díky financím ikdyž bychom měli dostávat více jak nám řekli tak dostaváme málo.Kdyby to šlo tak bych to hned změnil,chtěl bych dělat to co mě baví a to řidiče,ne to co mě nebaví ale co nadělám :(.
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

Já Vám zase něco uvařím... :lol: dělám v jednom hotelu v Praze a myslím,že mám dobrý místo,super kolektiv a povolání mě baví...takže co víc si přát.... :wink:
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

tak kolektiv mame aj my relativne dobry. mna tam len seru ti ludia a to ich tam denne prejde hooodne. vzdy sa najde dakto kto ta naserie :D
robota to nieje tazka, mna len serie ze ma povolanie "recepcny" ako studujuceho strojara ubija hlavne mentalne :D
Obrázek
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Zatim je to
4 nebavi
1 bavi
Depressivni... :roll:
Možna by to chtělo udělat hlasovani...
7g, ZZ231
černa
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

stenky píše:tak kolektiv mame aj my relativne dobry. mna tam len seru ti ludia a to ich tam denne prejde hooodne. vzdy sa najde dakto kto ta naserie :D
robota to nieje tazka, mna len serie ze ma povolanie "recepcny" ako studujuceho strojara ubija hlavne mentalne :D
Lidé takzvané ku*vy jsou všude.... :lol: a ne že ji ch hoooodně...je jich ještě víc.... :twisted:
olik
Navigátor

Příspěvek od olik »

Tak teda, ja osobne delam rukama a to prace typu vykladani a nakladani kontejneru, ovsem kuprikladu treba litinou nebo nerezem, nekdy tridim kovy a kabely, nekdy delam ve vykupu recyklovatelnyho odpadu, ovsem jen z domacnosti a to konkretne tridim plechovky, lahve atd.
Vsude plno prachu, celkem hluk, zima leto dest venku/uvnitr a sef arogantni kreten.
Tak a ted tohle nekdo trumfnete :)
LennyLeonard
Navigátor

Příspěvek od LennyLeonard »

Ja jsem student, ale při studiich pracuju v jedny firme jako automechanik. Delam tam ty lechci práce, ale i tak mě to docela baví, je tam dobrej kolektiv, a je tam sranda, ale je tam na hovno šéf. Pak mam druhou práci jen tak na víkendy, a to makám v jedný firmě kde se vyrávěj výrobky z plastu(například: vodovodní kohoutky, trubky aj.) tahle práce mě moc nebaví protože je to hroznej stereotip, ale taky tam je vybornej kolektiv, a jestě lepší šéf. Kvůly němu se do tý práce i těšim, protože s nim se fakt zasměju a pokecáme naprosto o všem.
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Jsem z IT, delam UNIX admina se zamerenim hlavne na AIX. Bavi mne to, ale samozrejme nic neni bez chybicky, takze se v praci nasiram taky, protoze kdyz nekomu trikrat reknete, ze kdyz udela update toho a toho, tak nemusi restartovat celej server a navic by mel jeste neco zkontrolovat a on to poctvrte udela zase blbe, nic nezkontroluje, restartuje server a pak se divi, ze to nenabehlo, tak mate chut vrazdit :) Penez mam relativne dost, z pohledu nekterych lidi by to zrejme byl "balik", nicmene hypoteka a rekonstrukce baraku + dojizdeni do prace si ukousnou svoje a ne kazdej je treba taky ochotnej delat na tri smeny, svatek nesvatek, vikend nevikend.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
wrc50
Manager Týmu

Příspěvek od wrc50 »

Tak se přidám i já se svojí troškou do mlýna, dělám na správě byt.fondu technika, to je shánět řemeslníky na drobné opravy, sepisovat smlouvy a hlavně naslouchat lidem kteří prudí, zmáhá mě to a nejvíc mě se.. když nám řemeslník slíbí den a hodinu opravy a pak nejenže nepřijde ale ani nezavolá a ani se neomluví a člověk ho musí prosit, to je krize kde je práce málo, ale nikdo si ji neváží a tomě točí ze všeho nejvíce
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

pridam sa aj ja.
Pracujem tentokrat uz treti rok vo firme, ktora konecne aj plati za pracu, takze som celkom rad, ajked aj tato praca ma svoje pre aj proti, ale za tie peniazky sa to da prehltnut. Robime rozne sanacie znecistenych plôch, no hlavne cistime odlucovace ropnych latok, menime sorpcne filtre... Praca obcas aj spinava, ale da sa .-)
doteraz som vymenil asi 11 zamestnani, stale som bol nespokojny, lebo platit viac ako 500eur nik nechcel... slak by ich trafil... :-D
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazli »

Tak ja jsem vyucenej autoelektrikar ale delam v jednej malej firme ridice a celkem me to bavi jen po financni strance to nic moc neni a tak ted zacinam koukat i po nakej praci na vikendy aby se mi lip setrilo na vaccku:-D
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

cera píše:..........Možna by to chtělo udělat hlasovani...
na přání jsem to tu doplnil o anketu :wink:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“