Jsem vyučený elektromechanik pro rozvodná zařízení (silnoproud) a jak se tak neustále doma vrtám v autech,tak se mi z ničeho nic přišla nabídka od autodopravce že se dozvěděl od jednoho svého zaměstnance že dělám do aut a že by mě vzal. Tak jsem jásal-dokonce i nějaká slza ukápla (splnil se mi sen) Ovšem pá pár měsících vyházel veškeré staré osazenstvo a nechal tam jen mě a mého kámoše který tak šel se mnou. Pré je s náma spokojený-ovšem postupem času jsem zjistil jak vše ve firmě funguje a jak se opravy "omrdávají" a od ostatních kolegů jsem se dozvěděl že to je normálka-že se to tak dělá všude-takže se mi zhnusil šéf a bohužel i toto řemeslo. Doma se stále hrabu v autech a snažím se dělat vše pořádně ovšem to co mě nutí dělat se ani nedá zveřejnit. Nemají potřebné stahováky,plánky elektrionstalace.......

Je mi z toho zle-jak jsem se modlil abych nastoupil jako mechanik tak nyní se modlím ať je konec směny a toho utrpení je konec.
Jaké je vaše povolání? Jak dlouho tam děláte?Baví vás to? Chcete dělat něco jiného?

)řežu materíál  pro žebře a schůdky,jsem ve firmě která se zabývá výrobou žebříků  a schůdků do domácností,jsem tam už to bude letos v Září 6 rokem,víceméně jsem tam prošel všemi profesi od vrtání profilů pro schůdky po výrobu trubek pro schůdky a nakonec jsem skončil na pile.A můžu říct jedno nebaví mě to hlavně díky financím ikdyž bychom měli dostávat více jak nám řekli tak dostaváme málo.Kdyby to šlo tak bych to hned změnil,chtěl bych dělat to co mě baví a to řidiče,ne to co mě nebaví ale co nadělám
 )řežu materíál  pro žebře a schůdky,jsem ve firmě která se zabývá výrobou žebříků  a schůdků do domácností,jsem tam už to bude letos v Září 6 rokem,víceméně jsem tam prošel všemi profesi od vrtání profilů pro schůdky po výrobu trubek pro schůdky a nakonec jsem skončil na pile.A můžu říct jedno nebaví mě to hlavně díky financím ikdyž bychom měli dostávat více jak nám řekli tak dostaváme málo.Kdyby to šlo tak bych to hned změnil,chtěl bych dělat to co mě baví a to řidiče,ne to co mě nebaví ale co nadělám  .
. dělám v jednom hotelu v Praze a myslím,že mám dobrý místo,super kolektiv a povolání mě baví...takže co víc si přát....
 dělám v jednom hotelu v Praze a myslím,že mám dobrý místo,super kolektiv a povolání mě baví...takže co víc si přát....