ZASE NEJEDE 2.0 D4D 85 KW

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
trca
Manager Týmu

Příspěvek od trca »

zdarec.takže můj problém je asi vyřešen.na doporučení mého známého sem natankoval u jedné čerpačky kde mají prej kvalitní naftu a problém se zatím neopakoval.ujel sem asi 700km.takže to vypadá opravdu na tu naftu.normalně mi to blblo každých 5km.to je mazec
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

Kde to všichni tankujete???
trca
Manager Týmu

Příspěvek od trca »

tankoval sem většinou na agipu a pořád mi to blblo ted sem natankoval na jedné soukromé a jede to (zatím) v pohodě
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

Na Agip-ce jsem tankovsal taky poměrně hodně.Momentálně tankuji na Benzině a to vervu.Jsem velmi spokojenej.
J.
trca
Manager Týmu

Příspěvek od trca »

ted tankuju tady www.madoil.cz
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Agipka u nas ve meste taky stoji za ..... , tak to bude asi nima , Italove :D
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
trca
Manager Týmu

Příspěvek od trca »

asi jo.a já už chtěl měnit pomalu půl auta
saab
Věčnej rejpal

Příspěvek od saab »

trca píše:ted tankuju tady www.madoil.cz
To jsi měl říct hned, žes tankoval na bývalém Tamoilu (teď Agip), ti jsou špatným palivem vyhlášení stejně jako ta malá benzinka na vjezdu do Břeclavi od Valtic. Tam jednou kolega (cca před 8 lety), neznajíc jejich pověst, natankoval benzín do služebního Formana a na dálnici nás předjížděli i kamiony :x
Avensis Combi 2.0 D-4D 85kW (11/2004)
Obrázek
trca
Manager Týmu

Příspěvek od trca »

to by mě nenapadlo že bych u agipu mohl natankovat špatné palivo
mikul
Člen Týmu

Příspěvek od mikul »

Ahoj.Tankuju jenom na Benzině Vervu občas OMW Alpin diesel a žadný problém ani v mrazech okolo -20,startovaní super i jízda.Tak si myslím že je lepší korunu-dvě připlatit aje vše o.k :D :D
trca
Manager Týmu

Příspěvek od trca »

jenomže když sem matankoval vervu tak mi to blblo taky.ale ještě si vzpomínám když sem nabral u omv tak to jelo normálně.tak si myslím že je to moje auto asi nějaké rozmlsané
chudy
Řidič

Příspěvek od chudy »

Tak se zadařilo asi i mě natankovat nějakou sračku, když je motor studenej, tak je to v pohodě, ale jak se zahřeje a má míň jak 2000 otáček, tak neakceleruje, dusí se a hulí, ale když ho vytočím nad dva tisíce, tak ožije a funguje relativně dobře, problém je spíš v řešení, mám tu plnou nádrž vylejt do kanálu a dát tam jiný palivo, nebo to vyjet (neublíží to něčemu?) nebo to rozředit postupně jiným palivem (včera mi dokonce jeden mechanik radil dat litr benzínu), jak jste to řešili Vy? PS: řešili se tady i nějaký ventily u čerpadla, prosím dejte sem odkaz na toyodiy, vůbec nevím, co si pod tím mám představit. Díky všem
awe_cz
Věčnej rejpal

Příspěvek od awe_cz »

chudy píše:Tak se zadařilo asi i mě natankovat nějakou sračku, když je motor studenej, tak je to v pohodě, ale jak se zahřeje a má míň jak 2000 otáček, tak neakceleruje, dusí se a hulí, ale když ho vytočím nad dva tisíce, tak ožije a funguje relativně dobře, problém je spíš v řešení, mám tu plnou nádrž vylejt do kanálu a dát tam jiný palivo, nebo to vyjet (neublíží to něčemu?) nebo to rozředit postupně jiným palivem (včera mi dokonce jeden mechanik radil dat litr benzínu), jak jste to řešili Vy? PS: řešili se tady i nějaký ventily u čerpadla, prosím dejte sem odkaz na toyodiy, vůbec nevím, co si pod tím mám představit. Díky všem
Benzin do nafty je prasecina a bez problemu to bylo mozna tak u TDI z roku 90. Fakt to nedelej. Pridal bych tam extremni davku aditiv a idelane doplnil lepsim palivem - jinak by se to nepromichalo.
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

Já osobně bych to vytahnul všechno ven z nádrže.!!!!A koupil pořádný palivo.Osobně tankuji pouze Vervu.
J.
trca
Manager Týmu

Příspěvek od trca »

mě to na vervu blblo
Odpovědět

Zpět na „Avensis“