ZASE NEJEDE 2.0 D4D 85 KW
ted tankuju tady www.madoil.cz
To jsi měl říct hned, žes tankoval na bývalém Tamoilu (teď Agip), ti jsou špatným palivem vyhlášení stejně jako ta malá benzinka na vjezdu do Břeclavi od Valtic. Tam jednou kolega (cca před 8 lety), neznajíc jejich pověst, natankoval benzín do služebního Formana a na dálnici nás předjížděli i kamionytrca píše:ted tankuju tady www.madoil.cz

Tak se zadařilo asi i mě natankovat nějakou sračku, když je motor studenej, tak je to v pohodě, ale jak se zahřeje a má míň jak 2000 otáček, tak neakceleruje, dusí se a hulí, ale když ho vytočím nad dva tisíce, tak ožije a funguje relativně dobře, problém je spíš v řešení, mám tu plnou nádrž vylejt do kanálu a dát tam jiný palivo, nebo to vyjet (neublíží to něčemu?) nebo to rozředit postupně jiným palivem (včera mi dokonce jeden mechanik radil dat litr benzínu), jak jste to řešili Vy? PS: řešili se tady i nějaký ventily u čerpadla, prosím dejte sem odkaz na toyodiy, vůbec nevím, co si pod tím mám představit. Díky všem
Benzin do nafty je prasecina a bez problemu to bylo mozna tak u TDI z roku 90. Fakt to nedelej. Pridal bych tam extremni davku aditiv a idelane doplnil lepsim palivem - jinak by se to nepromichalo.chudy píše:Tak se zadařilo asi i mě natankovat nějakou sračku, když je motor studenej, tak je to v pohodě, ale jak se zahřeje a má míň jak 2000 otáček, tak neakceleruje, dusí se a hulí, ale když ho vytočím nad dva tisíce, tak ožije a funguje relativně dobře, problém je spíš v řešení, mám tu plnou nádrž vylejt do kanálu a dát tam jiný palivo, nebo to vyjet (neublíží to něčemu?) nebo to rozředit postupně jiným palivem (včera mi dokonce jeden mechanik radil dat litr benzínu), jak jste to řešili Vy? PS: řešili se tady i nějaký ventily u čerpadla, prosím dejte sem odkaz na toyodiy, vůbec nevím, co si pod tím mám představit. Díky všem