Kouření motoru D-Cat
ale tak to dymenie u mna bolo uz neznesitelne..
kazda jazda (ked kratsia, tak som obcas pristaval ako lietajuci tanier
a ako mimozemstan som vystupoval s oblaku dymu:) )
mozno to je len ten FAP filter, ale servis mi odporucil vymenit vsetko, aby urcite vylucili pricinu a kedze maju skusenosti, tak to nechavam na nich..
navyse je to vyborny servis, takze im doverujem
mozno to je len ten FAP filter, ale servis mi odporucil vymenit vsetko, aby urcite vylucili pricinu a kedze maju skusenosti, tak to nechavam na nich..
Corolla Verso D-CAT 130kw
- julinkaa
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Kolik máš najeto? Jaký je ten známý problém těchto motorů?To ti neřekli.Zajímalo by mě to.Museli Ti přece říct nějakou příčinu.keko píše:ale tak to dymenie u mna bolo uz neznesitelne..
AVENSIS 2.2D-CAT 130kw 2005
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pe ... er_id=4640
- julinkaa
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
keko píše:120 tis.
pricinou su vraj piestne kruzky ktore prepustaju male mnozstvo oleja
uvidim, co povedia ked to rozoberu..
Až to budeš mět OK. napiš jaká byla příčina.
AVENSIS 2.2D-CAT 130kw 2005
tak to je najeto teda hodně málo.Já jsem měl předtím Carinu E TD.Měl jsem ji od nového auta a na garančkách v Toyotě mě do ní dávali olej MOBIL 1,což je plná synta (za plnou cenukeko píše:120 tis.
pricinou su vraj piestne kruzky ktore prepustaju male mnozstvo oleja
uvidim, co povedia ked to rozoberu..
kouřeni motoru
po výměně spojky,setrvačníku a převodovky mě po přečtení Vašich příspěvků je opět hebrejsky.
ty kecy o kvalitě TOYOTY je výstavní lež.dojedu zimu a auto jde pryč,doufám,že nebude pozdě D-CAT KRUTÁ JEBKA NEKUPOVAT NEBO RYCHLE PRODAT,POSTUPNĚ VÁS VYCUCNE
knedlo
S tim Mobil 1 mas pravdu me pri volnobehu problikavalo mazania taky se mi stracel, pak jsem tam dal Castrol a bylo po zavadach kontrolka neproblikavala a olej se prestal stracet a to jsem zkousel i vymenit cidlo tlaku oleje.
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
Ne vždy je ztráta oleje nevýhodou. U D-Cat toyota doporučuje řidčí olej, kvůli lepšímu mazaní některých součástek (vstřiků atd.). Avšak pak se může olej ztrácet.
Člověk si musí vybrat zda sem tam kouknout na měrku a dolejt olej a mít lepší mazivost a nebo větší pohodlnost a doufat, že i tak se tyto části motoru dobře promažou.. každého volba...
Člověk si musí vybrat zda sem tam kouknout na měrku a dolejt olej a mít lepší mazivost a nebo větší pohodlnost a doufat, že i tak se tyto části motoru dobře promažou.. každého volba...
K mazání vstřiků??? To snad ne.Nafta je samomazná,takže to určitě zvládne sama .Dříve se musel dávat olej do vstřikovacího čerpadla,ale to kvůli regulátoru otáček. to u nových aut s CR odpadá.Ten řídčí olej se do spalovacího prostoru dostává přes vodítka ventilů....,nebo pokud máš zapečené kroužky,tak zůstane na stěnách válce a shoří (proto auto kouří).Ale tady s tím kouřením to nemá určitě nic společného,jelikož by to muselo pak kouřit pořád a nejen chvilku.mmajor píše:Ne vždy je ztráta oleje nevýhodou. U D-Cat toyota doporučuje řidčí olej, kvůli lepšímu mazaní některých součástek (vstřiků atd.). Avšak pak se může olej ztrácet.
- Mirek-Langr
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj
Taky jsem si pořídil čerstvě Avika D-CAT, jel jsem ho hned projet ke známím cca 180km. Po cestě tam jsem jel klidnou jízdou, vezl jsem dvě děti, ale zpátky jsem si vychutnával sílu motoru a najednou koukám co se to za mnou děje. Dal jsem za něj dost a oprava za 30t. Mě dost děsí po tom co jsem slišel na tyto auta super reakce.
Taky jsem si pořídil čerstvě Avika D-CAT, jel jsem ho hned projet ke známím cca 180km. Po cestě tam jsem jel klidnou jízdou, vezl jsem dvě děti, ale zpátky jsem si vychutnával sílu motoru a najednou koukám co se to za mnou děje. Dal jsem za něj dost a oprava za 30t. Mě dost děsí po tom co jsem slišel na tyto auta super reakce.