REBORN začíná..již nic v cestě

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

uvidime co bude rychlejsi,lepsi,potazmo levnejsi :wink: na jednu stranu se tesim ze si muzu ty veci udelat podle sebe,ocistit,nastrikat,vymenit nemusi kolikrat ani drahy dily jen vlastni prace a nebude to jen oprava po bouracce ale proste udrzeni krasneho stavu cecily von baraso :D doufat ze nenastanou velký komplikace a směle do toho :!:
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

Zejtra Praha= díly od Malpasa a po svatkach na stolici a strojit predek :wink: reborn zacina!
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

:bigups:
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

tak jsem si vsiml tohohle tematu,az ted,ale muzu pridat vlastni zkusenost,kdy jsem mel civica 93rok,bylo to na podzim,hnusne,posledni co si pamatuju,ze predjizdim nejaky auto,pak nic a najednou zjistuju,ze jsem hlavou dole,nastesti zadna panika,dvere od ridice nejdou otevrit prelejzam ke spolujezdci a tam ok.nic mi nebylo,ten co jsem ho predjizdel,nezastavil,prvni ke mne pribiha clovek co jel v protismeru :shock: .nic se mi nestalo a to jsem nebyl pripoutanej :!: .mel jsem z prdele kliku,ze jsem se zasek zdkem o strom a ne kabinou anebo,ze jsem nepokracoval na strechu.nejhorsi pak bylo,kdyz mi nechali v aute klice od bytu a ja si pak pro ne musel zajet,pak mi doslo co se kohlo stat.ale nemel jsem tvou odvahu,nechal jsem auto odtahnout na vrakac a nic jsem za to nechtel,pak mi volali,ze na aute nezustal ani plech zdravej :!: .jen jeste podotykam,ze od civica,zadna brzdna draha a na zadku oderky od jinyho auta a hlavne,ze nezastavil.trochu jsem se rozepsal,omlouvam se,zkusim nahodit foto.jo a v palici to taky neco prehodilo od ty doby,jezdim kolikrat,az zbatecne opatrne,prece jen to v hlave zustava.ale hned ten vecer jsem skocil do jinyho auta a pripadnej strach a tim i pomoc psycholozky,ktera taky zastavila na pomoc jsem to rozjezdil :twisted: .
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

To je sakra pech, nezávidím. Posledních pár dní, co je na silnicích sníh mám taky štěstí na samý závodníky - z 95% škodovky a vw + firemní auta - který člověka musí předjet, aji kdyby se přitom měli sami zabít a je jim jedno, že jedou po ledě... Otázka jestli se pouštět do opravy, no už si se do ní pustil, myslím, že to není zase tak strašný. Záleží jak kvalitně se to udělá, to jo, ale dokud to nemusí na stolici, tak to taková vražda není. A taky sem si tím prošel, když sem zrušil corollu vlastní vinou, taky sem měl nutkání do toho vrazit peníze - ta by ale musela na stolici, taky sem měl štěstí v tom, že sem z toho vyvázl i se 2 spolujezdci bez zranění a nebylo to jednoduchý no, ale časem to přejde. Já radši koupil druhý auto a to mi zůstalo na díly. Stejně bys ji musel nechat časem třeba vyvařit a ty prahy a blatníky by šly pryč... kosmetika :wink:

Tož ať se zadaří!
Holomek!
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

Dost chlebíčků a svátků,jde se rebornit :!: :!: :!: :wink:
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

...tak preju zdarny konec a dej obcas vedet jak se dilo dari a jake jsou problemy :wink:
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

tak dily od Malpasa doma(thx),ted jeste sehnat obe tlumeny svetla za rozumnou cenu,objednal sem celni sklo a pujde se na plecharinu =) foto z cesty a dily pridam =) sem rad ze se to konecne hlo a ja se na ni uz muzu v garazi aspon podivat abych nebrecel pomalu...
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

http://baras23.rajce.idnes.cz/reborn/

jen prilozeno,uz sem ji musel videl oblecenou =)
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

SLÁVA!!! dneska od nehody nastartován motor,chytnul na poprvé!! zadny problem,beha jak ma :D very happy :!:
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

gratuluji, jen tak dál :wink:
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

další díl skládačky: Práh(díky Malpaso+pan karosář v Černilově)
ještě čekám na dveře od Dokyho až se pro ně dostane a jde se montovat a rovnat a kontrolovat :!:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Ja se tam pro ten sníh nemám jak dostat vše je zapadané a musel bych snad 4 hodiny odhazovat sníh k tý hale a přes celej vrakáč kde jsou věci je tam cca 1 metr sněhu.Tak kdyz trochu to opadne tak ti to půjdu tam vzít něco chtěl po mně i Libor ale řekl jsme mu stejnou věc:-( není čas na tohle.Snad za ten čas dáš ty věco do kupy a dveře jen přiložíš již do srovnaných dílů.
Nějaké ty auta doma jsou.
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

jasný ty dveře sou poslední celkem akorád asi na ten práh je bude potřebovat..to se domluví....ale ted me spis zajima tohle,naraznik prej nejde zavarit tak sem uvazoval o tomto : http://www.nuclear-racing.cz/zbozi/6873 ... aznik-RACE
Co rikate? nebude problem s tvarovanim? a material GFK(plastova skorepina) osobne neznam :D
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

asi si odpovim sam....je to nejaky moc levny to bude na nic....dekuju pekne :D
Odpovědět

Zpět na „Celica“