REBORN začíná..již nic v cestě

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

REBORN začíná..již nic v cestě

Příspěvek od BaraS »

Zdravim chlapy,myslel sem ze me se to nestane ale co nechches se stane jeste vic,dneska po ceste do skoly me arogantni blbec jedouci proti zasahoval ctvrtkou auta do pruhu a ani po zablikani dalkovkama neuhnul tak jediny strhnout ke krajnici a cekat,jenomze zadni kolo chytro smejr a uz sem se tocil na vsecky strany :( auto valilo bokem levou stranou k prikopu za kterym byla lavice z hliny o kterou sem se zastavil,kola na strane se zasekly a ja s cecilou kutalel prez boudu,me ani spoluzakovi se nic nestalo ale strecha,boky,predek komplet plechy sou v cudu,motor o.k. po zbezne prohlidce,tak bych mel prosbu s karosarem mam domluveno ze co se da udelat udelame,strecha pujde,boky zadni taky jen predek asi budu potrebovat jestli nekdo prodava blataky,naraznik,kapotu...uz nejsem malej ale brecel sem jak malej kluk,dikybohu ze se nikomu nic nestalo to je hlavni ale zluta kraska je silene potlucena :( pisu to narychlo abych zacal uz shanet tak chyby casem opravim,zkusim dodat foto ikdyz se me dela zle kdyz to vidim,tak chlapy ted bych potreboval vasi pomoc jako nikdy,je to moje laska a ja se ji nevzdam tak prosim pomocte s tema dilama,moc dik predem:(
Naposledy upravil(a) BaraS dne stř 06.01.2010, 20:13, celkem upraveno 2 x.
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

Až budeš mít fotky dej je sem,záleží na tom jak je to zbořeny. Jestli má vůbec cenu tu kastlu zpravovat
Toyota Carina E 2.0 GLI
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

neco tady , zkus mu napsat jestli neco potrebneho jeste nema

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=12021
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
jacques11
Řidič

Příspěvek od jacques11 »

Pavo.B. píše:neco tady , zkus mu napsat jestli neco potrebneho jeste nema

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=12021
Ty vole, tak to mě mrzí i za Tebe... Upřímnou soustrast...
U Malpasa jsem byl v pátek a určitě tam u něj něco vybereš... Hodně zdaru...
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

No vzhledem k ceně 25000 Kč za kapotu a přední nárazník když celou Celicu 1,8 prodává Jirka Howard za 38 tisíc mi přijde že asi mu to nepomůže aneb mi to přijde v jeho situaci jako něco po čem asi netouží.Blatníky nejsou problém Jirka Howard je asi taky bude mít má jednu se mi zdá na díly taky i přední kapotu napiš mu BaraS je to slušnej člověk a určitě se domluvíš.Já ti můžu postit zadní klapu a myslím že i střechu pokuď ji neseštrotoval půjdu se ti kouknout.Jsem ale rád že jste OK.Klidně se stav kdybys něco potřeboval v Chrudimi na Interně.

P.S. dále Martin Matess od nás z okolí myslím že taky něco bude mít doufám že jsem nezkomolil jméno.No a další kluk měl bouchlou Celicu tady na fóru takovou modrou ale chtěl ji prodat vcelku je z Plzně.
Nějaké ty auta doma jsou.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

no ja nemyslel zrovna predek, ale treba zadni boky, viko kufru , dvere, strachu , ale a pak jsem si precetl ze uz pulku prodal
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Aha bylo mi to divné že studentovi nabízíš něco tak výjměčného :lol: :lol: :lol: a zbytečného :lol: :lol: :lol: když by s lakem mu to vyšlo na 30000 tis. a za 38 000 může mít celé auto :lol: zdálo se mi to trošku od Tebe mimózní :lol: teď mi to smysl dalo :lol:
jacques11
Řidič

Příspěvek od jacques11 »

i tak jsem to myslel já... něco mu tam přece jenom zůstalo, ale pokud sežene drtivou většinu vecí co potřebuje od jednohoprodávajícího, tak tím líp... :lol: :wink:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Jo tak s tím souhlasím kluci ale tohle asi nebyla ta pravá rada když jsem se podíval že je student a co napsal že potřebuje :( .Nějak mu pomůžeme já mu daruju střechu když ji přece jen bude chtít volal jsem a není sešrotovaná no a snad něco dalšího vymyslíme taky.
jacques11
Řidič

Příspěvek od jacques11 »

Doky píše:Jo tak s tím souhlasím kluci ale tohle asi nebyla ta pravá rada když jsem se podíval že je student a co napsal že potřebuje :( .Nějak mu pomůžeme já mu daruju střechu když ji přece jen bude chtít volal jsem a není sešrotovaná no a snad něco dalšího vymyslíme taky.
Pokusíme se... :wink:
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

hmmm tak to je poser co se ti stalo :( mrzi me to, sam bych to obrecel taky :( Svedky namas ? spz toho auta do co to zpusovil taky nemas ?

nechci byt teda kruty, ale pokud by se ti nepotadarilo sehnat dily hodne po levnu, nebylo by lepsi zkusit auto prodat a koupit misto nej druhe ? ja vim, taky bych se svoji celdy zbavit nechtl, ale pokud to vyjde financne lip................ navic kdo vi co se tam jeste mohlo podelat po technicke strance
Toyota Celica ST202, SS, LSD
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

chlapy nevim ted sem se sezral v hospe tak zejtra az budu schopnej a po vsem co se vlsatne stalo popremyslim tak sem silene rad ze uz tolik vas zareagovalo,brecel sem,jak malej hlavne kdyz sem zatiral lakovou tuzkou kazdej dublik od kaminku co sem udelal a ted dopadla takhle :( zejtra hodim foto sice uz jen v garazi pac na miste sem se nemohl otocit ubec na ni pak podivat,strasnej pohled na ty strase,ale zachranila nas ja se osobne nebouch o nic ubec akorad sem si loktem rozmlatil tapec dveri jak sem se tocil a kamos to stejny.jinak o tom ridici nic nevidel ho ani pan co jel za mnou a jedinej nam pomohl otevrit spis vykpnout dvere,smiruju se pomalu s tim ze vzdycky vlastne budu pro vsechy vinikem ja a o tom aute nikdo nic vedet neb ude,ale cecilu to stjne neopraví,hlavne ze sme cely a ted se mjusim snazit udelat ten reborn na puvodni ,,zlutou slubku od bananu s efektem blesku" :twisted:
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

Doky píše:No vzhledem k ceně 25000 Kč za kapotu a přední nárazník když celou Celicu 1,8 prodává Jirka Howard za 38 tisíc mi přijde že asi mu to nepomůže aneb mi to přijde v jeho situaci jako něco po čem asi netouží.Blatníky nejsou problém Jirka Howard je asi taky bude mít má jednu se mi zdá na díly taky i přední kapotu napiš mu BaraS je to slušnej člověk a určitě se domluvíš.Já ti můžu postit zadní klapu a myslím že i střechu pokuď ji neseštrotoval půjdu se ti kouknout.Jsem ale rád že jste OK.Klidně se stav kdybys něco potřeboval v Chrudimi na Interně.

P.S. dále Martin Matess od nás z okolí myslím že taky něco bude mít doufám že jsem nezkomolil jméno.No a další kluk měl bouchlou Celicu tady na fóru takovou modrou ale chtěl ji prodat vcelku je z Plzně.
Od pulky strechy dozadu je cela ok jen u nadrze dolicky ale to je kosmetika jen jeste je pomackanej prah u ridice od ty hliny jak cecila byla jako radlice,jinak zkusil sem napsat na ty chlapy co ste psali a uvidim kdo co nabidne doufam ze se neco najde jinak bude stat v garazi do ty doby nez ji dam do kupy jeste lepsi nez byla!
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

TomasGT20 píše:hmmm tak to je poser co se ti stalo :( mrzi me to, sam bych to obrecel taky :( Svedky namas ? spz toho auta do co to zpusovil taky nemas ?

nechci byt teda kruty, ale pokud by se ti nepotadarilo sehnat dily hodne po levnu, nebylo by lepsi zkusit auto prodat a koupit misto nej druhe ? ja vim, taky bych se svoji celdy zbavit nechtl, ale pokud to vyjde financne lip................ navic kdo vi co se tam jeste mohlo podelat po technicke strance
zejtra musime okouknout spodek z jamy a uvidime ale jak byla na strese tak nebylo videt nic ona se na tu strechu jen polozila ale na poradnou paseku to stacilo,ted jen cekam co celni sklo doufam ze pojistovna nevybehne semnou ale ja s ni jinak budu schanet i sklo ale aspon ze boky a ve dverich sou v cajku a to sem u ridice ty dvere vykopaval
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

no hustý.... jako celi šla přes střechu a pak zůstala na střeše? to si vylejzal "vzhůru nohama"? kurňa tenhle pocit bych rád zažil, ale ne ve svým autě teda... sem o tom tak přemejšlel a stačilo možná místo dálkových světel spíš zatroubit!(problem tohodle státu je ten, že se tady vůůůůbec netroubí... neni to vžitý... špatně, např. v řecku se troubí jen tak, když v noci jede auto do zatáčky... doporučuju troubit VÍC, vždy a všude) Já troubim poslední dobou fakt často... všude potkávám mentály... naposled včera- nějakej píčus v audi kombi se mi lepil na prdel, a já neměl ani zahřátej motor... sem si řek: "co to děláš blbečku?" mam ti tam hodit mlhovky, nebo to zabrzdit na tvrdo, abys mi zacáloval po dlouhý době novej nárazník... ne nakop sem to.... snažil se mě dohnat... byl to borec :lol: na kruháči sem získal razantní "odstup" a čekám na semaforech... blbeček za mnou.... všechno sledujou 2 kamery.... si řikám "ty budeš asi hodně nasranej blbeček viď?" že tě poslala do prdele 20 let mladá čičinka s krásným provokativním zadečkem :lol: pouštim auta v protisměru... a on najednou vypálil a v protisměru i když proti němu jelo auto to střihnul z barrandova dolu.... něco na tom bude, že nejnebezpečnější auta jsou audi.... maj komplexy... já sem chtěl aby se naboural.... tak příště frajere.... budeš na řadě... v pekle měli plno zrovna...

No sem si zase ulít... tak k tématu....
znám ten pocit... brečel sem taky když sem ztratil eclipse... hodně... podobně jako když nám umřel pes a kočka... tohle i když fotky nevidim... je totálka- jakmile to jde na střechu-přes střechu je konec. Nemá smysl se s tim opravovat... nikdy se to totiž nepovede... klempíř tě chtěl jen uklidnit a čeká až se z toho shocku vyspíš... tohle se dělalo před 10 lety když nebyly díly... opravit boky, opravit střechu... nene nemá to smysl... do roka a do dne začne lak stejně praskat... vlivem teplot /zima-stahování léto-vytahování... já osobně bych si do auta, co šlo přes střechu nikdy nesed... na druhou stranu ale vim, že možný opravit je všechno.... i tohle... ale otázka je, že se to prostě časem objeví znovu... na povrchu... to je bez diskuze... chápu ale, že chceš mít celi jen a jen pro sebe... a nechceš jí prodávat dál... nemá to ale ani finanční vysvětlení.... cena oprav, cena lakování, cena dílů.... moc velkej risk... nech si díly, nebo to prodej na díly a pořeš jinou... jenže zase nebude asi žlutá... a ty miluješ žlutou... problem!

Co mě ale zaráží---- je to, že ten píšus ujel a neposkytnul by první pomoc- (i když já třeba bych první pomoc poskytnout nebyl schopnej...se přiznám..., ale aspoň bych podal kapesníky a zavolal z mobilu)- i když by to zaplatila pojišťovna... asi aby neztratil svuj vysněnej pojebanej bonus??? Já zjistit kdo to byl, bez rozmyšlení bych mu useknul ruku katanou- nenaostřenou na 2x až 6x, aby cejtil- jak to bolí....(možná proto taky ujel... a ani bych se mu vlastně nedivil- když si představil, jak vylejzáte z toho krásnýho auta a tam ho zničíte na místě...jo bál se byl posranej až za ušima)... A aby už neměl problem se trefit do svýho pruhu, protože jeho pruh by pak byl jen chodník.

teď by se ale měl udat... jenže nemůže...odsral by to... i když ho to rejpe v mozku, nemůže spát... protože ví, že neposkytnul první pomoc v shockový situaci a ujel... aby se zachránil a to mu ale nikdo u soudu nesežere... zákon řiká "za mříže" škoda... kdyby mu to sežrali, měl by v relativním mozku relativní klid a majitel auta by měl finance... chtělo by to "vyjímku" v případě přiznání do 24h + v případě že nedošlo ke zranění posádky ...prostě polehčující okolnost "anulovat neposkytnutí pomoci a újezd z místa" jediný řešení. a samozřejmě pokuta a body aby mu zbyl 1 poslední- ale ne jail.
Jinak to bude pořád dokola... každej na týhle planetě se bude snažit si zachránit jen svojí prdel a na všechny sere.

jde o to, že při takový situaci lidi reagujou instinktivně... a spontálně...někdy, dost často extrémně agresivně... lze to trošku přirovnat i k banalitě- když sedíte v autě a vedle přijede auto a ženská/chlap otevře svý výsostný dveře dokořán a bouchne... (plnou silou aby mohl/a dokonale vyprdelit svojí línou smradlavou prdel).... vám do lišty- zrcátka, nebo do dveří.... vy sedíte v autě... tak já sem otevřel dveře a řikám manželovi od tý krávy... " máte postiženou ženu, měl byste si na ní dávat pozor, ještě jí nenaučili ve zvláštní škole otevírat dveře od auta do prdele! a manžel nic, manželka nic.... okej situace 2 v tom samým autě bude sedět magor, bouchne mu do dveří a prostě mu-jí dá hlavičku, podřízne ho- jí.... protože už má všeho fakt dost... ani se totiž !!!neomluvili!!!!... jako dneska co sem viděl na 112... extremní reakce z nezájmu a ignorování. celkem logický... "jen ta omluva schází... a nahrazuje jí pohrdání vším a každým"
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“