no hustý.... jako celi šla přes střechu a pak zůstala na střeše? to si vylejzal "vzhůru nohama"? kurňa tenhle pocit bych rád zažil, ale ne ve svým autě teda... sem o tom tak přemejšlel a stačilo možná místo dálkových světel spíš zatroubit!(problem tohodle státu je ten, že se tady vůůůůbec netroubí... neni to vžitý... špatně, např. v řecku se troubí jen tak, když v noci jede auto do zatáčky... doporučuju troubit VÍC, vždy a všude) Já troubim poslední dobou fakt často... všude potkávám mentály... naposled včera- nějakej píčus v audi kombi se mi lepil na prdel, a já neměl ani zahřátej motor... sem si řek: "co to děláš blbečku?" mam ti tam hodit mlhovky, nebo to zabrzdit na tvrdo, abys mi zacáloval po dlouhý době novej nárazník... ne nakop sem to.... snažil se mě dohnat... byl to borec

na kruháči sem získal razantní "odstup" a čekám na semaforech... blbeček za mnou.... všechno sledujou 2 kamery.... si řikám "ty budeš asi hodně nasranej blbeček viď?" že tě poslala do prdele 20 let mladá čičinka s krásným provokativním zadečkem

pouštim auta v protisměru... a on najednou vypálil a v protisměru i když proti němu jelo auto to střihnul z barrandova dolu.... něco na tom bude, že nejnebezpečnější auta jsou audi.... maj komplexy... já sem chtěl aby se naboural.... tak příště frajere.... budeš na řadě... v pekle měli plno zrovna...
No sem si zase ulít... tak k tématu....
znám ten pocit... brečel sem taky když sem ztratil eclipse... hodně... podobně jako když nám umřel pes a kočka... tohle i když fotky nevidim... je totálka- jakmile to jde na střechu-přes střechu je konec. Nemá smysl se s tim opravovat... nikdy se to totiž nepovede... klempíř tě chtěl jen uklidnit a čeká až se z toho shocku vyspíš... tohle se dělalo před 10 lety když nebyly díly... opravit boky, opravit střechu... nene nemá to smysl... do roka a do dne začne lak stejně praskat... vlivem teplot /zima-stahování léto-vytahování... já osobně bych si do auta, co šlo přes střechu nikdy nesed... na druhou stranu ale vim, že možný opravit je všechno.... i tohle... ale otázka je, že se to prostě časem objeví znovu... na povrchu... to je bez diskuze... chápu ale, že chceš mít celi jen a jen pro sebe... a nechceš jí prodávat dál... nemá to ale ani finanční vysvětlení.... cena oprav, cena lakování, cena dílů.... moc velkej risk... nech si díly, nebo to prodej na díly a pořeš jinou... jenže zase nebude asi žlutá... a ty miluješ žlutou... problem!
Co mě ale zaráží---- je to, že ten píšus ujel a neposkytnul by první pomoc- (i když já třeba bych první pomoc poskytnout nebyl schopnej...se přiznám..., ale aspoň bych podal kapesníky a zavolal z mobilu)- i když by to zaplatila pojišťovna... asi aby neztratil svuj vysněnej pojebanej bonus??? Já zjistit kdo to byl, bez rozmyšlení bych mu useknul ruku katanou- nenaostřenou na 2x až 6x, aby cejtil- jak to bolí....(možná proto taky ujel... a ani bych se mu vlastně nedivil- když si představil, jak vylejzáte z toho krásnýho auta a tam ho zničíte na místě...jo bál se byl posranej až za ušima)... A aby už neměl problem se trefit do svýho pruhu, protože jeho pruh by pak byl jen chodník.
teď by se ale měl udat... jenže nemůže...odsral by to... i když ho to rejpe v mozku, nemůže spát... protože ví, že neposkytnul první pomoc v shockový situaci a ujel... aby se zachránil a to mu ale nikdo u soudu nesežere... zákon řiká "za mříže" škoda... kdyby mu to sežrali, měl by v relativním mozku relativní klid a majitel auta by měl finance... chtělo by to "vyjímku" v případě přiznání do 24h + v případě že nedošlo ke zranění posádky ...prostě polehčující okolnost "anulovat neposkytnutí pomoci a újezd z místa" jediný řešení. a samozřejmě pokuta a body aby mu zbyl 1 poslední- ale ne jail.
Jinak to bude pořád dokola... každej na týhle planetě se bude snažit si zachránit jen svojí prdel a na všechny sere.
jde o to, že při takový situaci lidi reagujou instinktivně... a spontálně...někdy, dost často extrémně agresivně... lze to trošku přirovnat i k banalitě- když sedíte v autě a vedle přijede auto a ženská/chlap otevře svý výsostný dveře dokořán a bouchne... (plnou silou aby mohl/a dokonale vyprdelit svojí línou smradlavou prdel).... vám do lišty- zrcátka, nebo do dveří.... vy sedíte v autě... tak já sem otevřel dveře a řikám manželovi od tý krávy... " máte postiženou ženu, měl byste si na ní dávat pozor, ještě jí nenaučili ve zvláštní škole otevírat dveře od auta do prdele! a manžel nic, manželka nic.... okej situace 2 v tom samým autě bude sedět magor, bouchne mu do dveří a prostě mu-jí dá hlavičku, podřízne ho- jí.... protože už má všeho fakt dost... ani se totiž !!!neomluvili!!!!... jako dneska co sem viděl na 112... extremní reakce z nezájmu a ignorování. celkem logický... "jen ta omluva schází... a nahrazuje jí pohrdání vším a každým"