tak jsem si vsiml tohohle tematu,az ted,ale muzu pridat vlastni zkusenost,kdy jsem mel civica 93rok,bylo to na podzim,hnusne,posledni co si pamatuju,ze predjizdim nejaky auto,pak nic a najednou zjistuju,ze jsem hlavou dole,nastesti zadna panika,dvere od ridice nejdou otevrit prelejzam ke spolujezdci a tam ok.nic mi nebylo,ten co jsem ho predjizdel,nezastavil,prvni ke mne pribiha clovek co jel v protismeru

.nic se mi nestalo a to jsem nebyl pripoutanej

.mel jsem z prdele kliku,ze jsem se zasek zdkem o strom a ne kabinou anebo,ze jsem nepokracoval na strechu.nejhorsi pak bylo,kdyz mi nechali v aute klice od bytu a ja si pak pro ne musel zajet,pak mi doslo co se kohlo stat.ale nemel jsem tvou odvahu,nechal jsem auto odtahnout na vrakac a nic jsem za to nechtel,pak mi volali,ze na aute nezustal ani plech zdravej

.jen jeste podotykam,ze od civica,zadna brzdna draha a na zadku oderky od jinyho auta a hlavne,ze nezastavil.trochu jsem se rozepsal,omlouvam se,zkusim nahodit foto.jo a v palici to taky neco prehodilo od ty doby,jezdim kolikrat,az zbatecne opatrne,prece jen to v hlave zustava.ale hned ten vecer jsem skocil do jinyho auta a pripadnej strach a tim i pomoc psycholozky,ktera taky zastavila na pomoc jsem to rozjezdil

.