LOL
Momentálně spekuluju kvůli pár stovkám. Nevím jestli jsi dobře pochopil jak jsem to myslel. Olej tam momentálně je černej,ale já jsem nedávno auto koupil,takže tohle bude moje první výměna oleje v tomhle autě. Já jsem na žádnym autě nikdy neměnil olej později než po 10tis km. Ted jsem s autem najel skoro 1000km a olej neubyl ani nekape,tak nevím proč to kapalo když tam bylo na měrce na maximum,ted je to v polovině a drží se to. Víš,ono je těžky když člověk nemá rodiče,bydlí sám a nemá práci se nějak uživit. Někteří by se v mojí situaci na výměnu oleje uplně vykašlali si myslím,ale já chci ten olej vyměnit,i když bude míň kvalitní,pořád bude novej a lepší než ten co tam je,protože nevím co tam je. Když jsem práci měl,nikdy jsem nedával takovyhle oleje,vždycky kvalitní značky. Ale v mojí situaci si to teď nemůžu dovolit.Kysi píše:Nezlob se, ale podle me uz moc spekulujes... jestli skudlis pro par stovek na kvalitnim oleji, ktery navic nechas jezdit do cerna (ci ho menis buhvi za jak dlouho), pak nechapu proc by sis vubec kupoval nove auto...![]()
A jesi ti pri doliti oleje po max. od gufera kape, tak ti pri tvych km bude po jizde kapat i nadale bez ohledu na to jestli das 10w ci 15w (to uz je dost velky prusak si myslim...)
No,tohle bylo to co mě zajímalomicron píše:já sem dostal dolito oleje zdarma... se musim pochlubitasi před 2 měsícema... za to, že celi nechtěla nastarovat, ukázal sem svuj kabel-startovací drát z druhýho servisu, nastartovala
ps: máte to zadara, ale nesmíte to řikat šéfovi
jasněěěě
nevim co za značku, asi jako kdysi 10w40 Mobil1 free... thnx... podle mě jsou všechny stejný zase jen marketing.... navíc celi jezdila i na 15w40 z lidlu naprosto v pohodě
přes rok... no problemo