Dneska nainstaloval nove zadni komponentni repro Kicx - zatim se zajizdi ale zatim paradne , dalo mi to zabrat dost vic nez jsem cekal , doufam ze odmena bude sladka
koukam,ted bych tu tvoji celku,uz asi nepoznal,co ?a ten model,je fakt krasnej,tleskam za trpelivost .ja mam doma,model,ferrari 250 gto,taky cerveny a nizky
urcite poznal ale za chvily to bude 1,6 s full vybavou , jeste chybi klima a kozeny sedacky a uz nic vic snad ani neni pak uz jen jinej motor a samozrejme peknej lak
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Tak dneska prisly krasne nove modre NGK kabely ke svickam od Idaha - timto mu moc dekuji, sedly jak prdel na hrnec ted je pujdu zkusit , zda mi to probijeni nesebralo par psu
jekej komin ?? myslis tu bednu - je fakt dost velka, ty predky jsou horsi - nejsou kvuli mistu dozadu uzavreny - takze budu muset zalepit lip ty diry ve dverich
rikam stahl jsem si Deep Purple v dobry kvalite a nemuzu se nabazit, bassy jsou pekny vyrazny ( aniz bych musel na radiu nejak moc pridavat ) a vysky kdyz je kvalitni pisnicka zneji taky pekne , ale ten predek tomu chybi
dneska jsem laboroval nad vytistenym 260ti strankovym manualem pro elektroinstalaci abych mohl zapojit ten odskok volantu a svetylka do dveri , jedine co me nastvalo je ze dratky ktere potrebuju jsou vyvedeny na druhou stranu toho pojistkoveho bloku u nohou ridice a jak jsem zjistil jen tak snadno se k nim nedostanu tak to budu muset vymyslet jinak , ale urcite to pujde nauto mam zase trochu rozkuchane - ja s tim asi nikdy neprestanu
Tak dodelana hudba vepredu - ve dverich 16cm Kicx stejne jako vzadu plus vejskace do trojuhelnicku v zrcatkach , nastrikany jejich kryty ( uz byly olezle a ne cerne ) , komplet slozeno , s tim volantem jsem jeste nepohnul bohuzel ale ted uz musim jezdit tak to nechci mit rozebrane
dale jsem ziskal zadarmo 8GB flesku na hudbu do radia
to Biscuit: no odskok plus to serizovani volantu ( vetsinou z 2,0 ) , uz je odzkouseno jak jsem psal , ale nechce se mi to rozdelavat vsechno , to EGR jsem si zrovna dneska na tebe vzpomel
foto vseho zkusim nahodit vecer