Moje skladacka Celicy-> nekonečný příběh
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
dneska jsem laboroval nad vytistenym 260ti strankovym manualem pro elektroinstalaci abych mohl zapojit ten odskok volantu a svetylka do dveri , jedine co me nastvalo je ze dratky ktere potrebuju jsou vyvedeny na druhou stranu toho pojistkoveho bloku u nohou ridice a jak jsem zjistil jen tak snadno se k nim nedostanu tak to budu muset vymyslet jinak , ale urcite to pujde nauto mam zase trochu rozkuchane - ja s tim asi nikdy neprestanu
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Tak dodelana hudba vepredu - ve dverich 16cm Kicx stejne jako vzadu plus vejskace do trojuhelnicku v zrcatkach , nastrikany jejich kryty ( uz byly olezle a ne cerne ) , komplet slozeno , s tim volantem jsem jeste nepohnul bohuzel ale ted uz musim jezdit tak to nechci mit rozebrane
dale jsem ziskal zadarmo 8GB flesku na hudbu do radia
to Biscuit: no odskok plus to serizovani volantu ( vetsinou z 2,0 ) , uz je odzkouseno jak jsem psal , ale nechce se mi to rozdelavat vsechno , to EGR jsem si zrovna dneska na tebe vzpomel
foto vseho zkusim nahodit vecer
dale jsem ziskal zadarmo 8GB flesku na hudbu do radia
to Biscuit: no odskok plus to serizovani volantu ( vetsinou z 2,0 ) , uz je odzkouseno jak jsem psal , ale nechce se mi to rozdelavat vsechno , to EGR jsem si zrovna dneska na tebe vzpomel
foto vseho zkusim nahodit vecer
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Biscuite a ostatni : foto pus navod na EGR zde: http://pavob.galerie.cz/