Souhlasím, je to lepší motor, ale ne na normální ježdění v docela těžké Celice. Pokud ho podržíš mezi 4 500 - 7000 otáčkami, je to bomba. Ale zkus takhle jezdit pořád. 4A-FE nemá zas o tolik menší výkon ale má krouťák posazený výrazně níž, už do 2 000 otáček, takže nemusíš tolik podřazovat a hnát motor do vysokých otáček. Těžko se to na "papíře" vysvětluje, mám 4g Celicu se 4A-GE a opravdu vím o čem mluvím.greddy píše:ja jenom rikam ze 4age motor mi prijde lepsi nez afe nic vic...
ja mam 3S-GE ve 182ce a taky vim o cem mluvim..mam kroutak s vykonem okolo 4000-7500...kdyz jezdim v kolonach nebo za naky dedulou do kopce tak proste musim vytacet dvojiku s trojikou to nevyjedu i kdyz je to dvoulitr taky to musim vytacet abych byl pohotovej takze mi to cizi neniBRunner píše:Souhlasím, je to lepší motor, ale ne na normální ježdění v docela těžké Celice. Pokud ho podržíš mezi 4 500 - 7000 otáčkami, je to bomba. Ale zkus takhle jezdit pořád. 4A-FE nemá zas o tolik menší výkon ale má krouťák posazený výrazně níž, už do 2 000 otáček, takže nemusíš tolik podřazovat a hnát motor do vysokých otáček. Těžko se to na "papíře" vysvětluje, mám 4g Celicu se 4A-GE a opravdu vím o čem mluvím.greddy píše:ja jenom rikam ze 4age motor mi prijde lepsi nez afe nic vic...
muzes nam rici k cemu ti je snizeni hlavy?garfielld píše:no vidíte decka, a moje udejchaná 4AFE jede po měste kopec ne kopec i na 4ku:) BTW na motoru i takovymhle se dá dost udělat(vačka, snížit halvu, vyleštit sání, setrvák... atd)
delal si kompletni GO? co si vsechno repasoval?Pavo.B. píše:Upravy na motoru jsem zadny nedelal, tenhle motor neni delanej na upravy a pro normalni jezdeni staci. Hlavne chci aby to jelo a tu dobu co to budu mit se na tom uz nemuselo nic delat ( krome prav. vymen). Chci mit auto v zanovnim stavu a hlavne chci jezdit ve svymale necham to az na jaro- dam si to k narozeninam. Zatim budu maximalne testovat na parkovisti.