Prosííím nevíte někdo, kde sehnat na strarší modely toyota konkretně hledám na celicu 1.generace všechny možné plány a výkresy, podle kterých je možno restaurovat káru.
to auto je docela jednoduchy - co presne bys chtel, karosarinu, elktriku , motor , pokud to auto je v celku tak budes vedet co a jak , budou stacit fotky si myslim
mozna by bylo dobre napsat na nejaky cizi forum - ja bych to videl na Australsky forum - tam jich je hafo
Arnie ty jsi opravdu tajemný jak hrad v Karpatech. alespoň něco naznač. Je to z ČR nebo dovoz. Pokud budeš mít možnost tak sháněj motorizaci řady R. 18,20. A nebo i samostatné auto plus motor. Pokud udeláš při přihlášení vymaz čísla motoru nemusíš mít obavy ze záměny. Na stk pozná technik úplně h...... Já mám papírově 1.6 a motor je 2.4. Zkrátka je určitá výhoda,že je to tak staré auto.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Doufám,že si nejedeš pro tu modrou metalizu? Ku Praze? A ten samý majitel má ještě žluté coupé? Každopádně na fotky se těším. A vezmi radši tu 2karburatorovou verzi. Jsou to buď solex nebo aisan. Můžu Ti je zrepasovat a seřídit. Pokud se do toho budeš chtít pustit sám,tak Ti pak napíšu pár fíglů,vyhnes se tak zbytečně problémům. A když si vyberes 1 karburator není problém předělat na dva. Výměna pouze sacího potrubí.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp