Díky pokud někdo pomůže.

, ale určo budu potřebovat tu elektriku a schémata motorů,... konkretně 1.6 L, 102hp 2T I4
 , ale určo budu potřebovat tu elektriku a schémata motorů,... konkretně 1.6 L, 102hp 2T I4
 Fajn budu vděčný za cokoli co pomůže,..
 Fajn budu vděčný za cokoli co pomůže,..  Včas budu informovat,..
 Včas budu informovat,.. 
 pokud vše klapne tak ano,...
  pokud vše klapne tak ano,... 
 , Ted uz jenom jestli jsi ochoten investovat
 , Ted uz jenom jestli jsi ochoten investovat alespoň něco naznač. Je to z ČR nebo dovoz. Pokud budeš mít možnost tak sháněj motorizaci řady R. 18,20. A nebo i samostatné auto plus motor. Pokud udeláš při přihlášení vymaz čísla motoru nemusíš mít obavy ze záměny. Na stk pozná technik úplně h...... Já mám papírově 1.6 a motor je 2.4. Zkrátka je určitá výhoda,že je to tak staré auto.
 alespoň něco naznač. Je to z ČR nebo dovoz. Pokud budeš mít možnost tak sháněj motorizaci řady R. 18,20. A nebo i samostatné auto plus motor. Pokud udeláš při přihlášení vymaz čísla motoru nemusíš mít obavy ze záměny. Na stk pozná technik úplně h...... Já mám papírově 1.6 a motor je 2.4. Zkrátka je určitá výhoda,že je to tak staré auto. 
 V tom počasí ale co se venku děje to bude dlooooouhá cesta,...
 V tom počasí ale co se venku děje to bude dlooooouhá cesta,...  

Já bych moc rád, uvidíme jak to bude příští rokArnieGT píše:Nemusíš,..pokud je zájem tak se dostane i na Tebe,..., Ted uz jenom jestli jsi ochoten investovat