Ahojte. Tak jsem skoro týden prolézal český net a hledal výfuk na mou krásku. Nakonec jsem našel. Vyšel mi levně, dají 3 roky záruku. Po objednání přišel včas. Měl jsem trochu obavu ale nelituji. Jsem maximálně spokojen. Materiál je opravdu pořádný a výfuk dobře a kvalitně udělaný. Na auto sednul bez sebemenšího problému. Tak zde je můj typ: http://www.bezvavyfuky.cz/index.php?mai ... s_id=10830
Po mé zkušenosti mohu jen doporučit.
výfuk-výhodná koupě
napsal to hezky...
Souhlasím. Vychválil to hezky. No ale Já mu musím dát za pravdu. Bral jsem z těch stránek minulý měsíc. A je to opravdu tak jak říká. Ať už chválí své stránky nebo jen podává podrobné info. Má pravdu.
Re: napsal to hezky...
Pokud nas chces presvedcit o kvalite svych vyrobku, nedelej to prosim snahou o falesne samochvalne prispevky, ale treba dobrymi technickymi radami, ktere maji argumenty a doporuceni do tveho shopu jako to dela treba Idaho.Digi píše:Souhlasím. Vychválil to hezky. No ale Já mu musím dát za pravdu. Bral jsem z těch stránek minulý měsíc. A je to opravdu tak jak říká. Ať už chválí své stránky nebo jen podává podrobné info. Má pravdu.