výfuk-výhodná koupě

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Bert
Člen Týmu

výfuk-výhodná koupě

Příspěvek od Bert »

Ahojte. Tak jsem skoro týden prolézal český net a hledal výfuk na mou krásku. Nakonec jsem našel. Vyšel mi levně, dají 3 roky záruku. Po objednání přišel včas. Měl jsem trochu obavu ale nelituji. Jsem maximálně spokojen. Materiál je opravdu pořádný a výfuk dobře a kvalitně udělaný. Na auto sednul bez sebemenšího problému. Tak zde je můj typ: http://www.bezvavyfuky.cz/index.php?mai ... s_id=10830
Po mé zkušenosti mohu jen doporučit.
peta
Manager Týmu

Příspěvek od peta »

To je zajimavy, ze kdyz nejaky prodejce pise samopochvalne prispevky na svoje vyrobky do fora, tak to ma vzdycky takovy naivni nadech...
Corolla E11 liftback, 4E-FE, rv. 98 (Prodáno)Obrázek
Škoda Superb 2 1.8TSI DSG EleganceObrázek
Digi
Člen Týmu

napsal to hezky...

Příspěvek od Digi »

Souhlasím. Vychválil to hezky. No ale Já mu musím dát za pravdu. Bral jsem z těch stránek minulý měsíc. A je to opravdu tak jak říká. Ať už chválí své stránky nebo jen podává podrobné info. Má pravdu.
peta
Manager Týmu

Re: napsal to hezky...

Příspěvek od peta »

Digi píše:Souhlasím. Vychválil to hezky. No ale Já mu musím dát za pravdu. Bral jsem z těch stránek minulý měsíc. A je to opravdu tak jak říká. Ať už chválí své stránky nebo jen podává podrobné info. Má pravdu.
Pokud nas chces presvedcit o kvalite svych vyrobku, nedelej to prosim snahou o falesne samochvalne prispevky, ale treba dobrymi technickymi radami, ktere maji argumenty a doporuceni do tveho shopu jako to dela treba Idaho.
Corolla E11 liftback, 4E-FE, rv. 98 (Prodáno)Obrázek
Škoda Superb 2 1.8TSI DSG EleganceObrázek
Odpovědět

Zpět na „Corolla“