tak sem si koupil Land Cruisera, toho menšího, myslím v120 (nevím přesně, moje první tojota).
Tak si doma do toho sednu, lupnu tam cd ze starého auta (http://www.hyundai-terracan-na-prodej.estranky.cz) a.... nic! Zesiluju, přepínám - pak mi to došlo! Ono to jaksi neumí MP3... No to je pr*ser! Auto z Japonska a neumí MP3ky! hlavou mi problesklo, že sem si měl asi koupit zase korejce. Pak jsem vzpomínal, že sem byl projet FJ Cruiser před koupí Land Crusera, ten mp3 (myslím) uměl, ten větší LC taky MP3 umí. A už vím co to je - Toyota mě nutí, abych si koupil vynikající iPod a k tomu Toyota propojovací sadu! Je to sprostá SABOTÁŽ a toyota si myslí, že jsem křen (hejl, člověk-ktereho-je-třeba-obrat-bo-je-blbý-a-při-hrachách).
No šecko sem čekal, a tohle ne.
Teď nevím, kudy z toho ven - jestli koupit nějaký mp3 player s transmiterem nebo navigaci s transmiterem a (zapomenout na výhodný mutlifunkční volant) a až si budu přepínat na tom přístrojku ze sepultury na birxiho to vzit s hlavou pod volantem do zdi...
Teď když do toho výborného LC sednu, srdce se mi zatvrdí, cítím se ponížen, podveden a poražen.
Kua drát!