SABOTÁŽ!!!

vše ohledně modelové řady Land Cruiser
Odpovědět
Hezoun
Člen Týmu

SABOTÁŽ!!!

Příspěvek od Hezoun »

Ahoj,

tak sem si koupil Land Cruisera, toho menšího, myslím v120 (nevím přesně, moje první tojota).

Tak si doma do toho sednu, lupnu tam cd ze starého auta (http://www.hyundai-terracan-na-prodej.estranky.cz) a.... nic! Zesiluju, přepínám - pak mi to došlo! Ono to jaksi neumí MP3... No to je pr*ser! Auto z Japonska a neumí MP3ky! hlavou mi problesklo, že sem si měl asi koupit zase korejce. Pak jsem vzpomínal, že sem byl projet FJ Cruiser před koupí Land Crusera, ten mp3 (myslím) uměl, ten větší LC taky MP3 umí. A už vím co to je - Toyota mě nutí, abych si koupil vynikající iPod a k tomu Toyota propojovací sadu! Je to sprostá SABOTÁŽ a toyota si myslí, že jsem křen (hejl, člověk-ktereho-je-třeba-obrat-bo-je-blbý-a-při-hrachách).

No šecko sem čekal, a tohle ne.

Teď nevím, kudy z toho ven - jestli koupit nějaký mp3 player s transmiterem nebo navigaci s transmiterem a (zapomenout na výhodný mutlifunkční volant) a až si budu přepínat na tom přístrojku ze sepultury na birxiho to vzit s hlavou pod volantem do zdi...

Teď když do toho výborného LC sednu, srdce se mi zatvrdí, cítím se ponížen, podveden a poražen.

Kua drát!

:!:
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Určitě to tam je jako volitelná výbava, zeptal bych se u dealera jestli to nejde dokoupit, případně mrknul na ebay.
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Hezoun
Člen Týmu

Příspěvek od Hezoun »

Marty píše:Určitě to tam je jako volitelná výbava, zeptal bych se u dealera jestli to nejde dokoupit, případně mrknul na ebay.
Jo, můžu si koupit za 6000 kábl na propojovací sadu s ipodem. Cena bez montáže.

(Ipod na ebaji jistě půjde (teď jsem si koupil mobil na dvě sim najednou a zabudovanou televizí za 2200 is dopravou - ebaja se nebojím).)

Ale spíš si říkám, že přece není možné, aby na mě dělala Toyota takový podraz že v zabudovaném rádiu v roce 2008 nejsou mp3....

:?
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

kdyz mas na novy auto tak si kupuj origo CD :D
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Pavo.B. píše:kdyz mas na novy auto tak si kupuj origo CD :D
To asi není řešení, já bych si svůj archiv origo Audio CD do auta nedal - zaprvé kvůli obavám z poškození vlivem teploty v létě a zadruhé lepší mít 1CD s MP3, než 10 Audio-CD... už takhle mám autě několik CD plných MP3... a mít to x10 v Audio-CD? eeee :)

Hezoune, celé rádio by se mělo dát vyměnit.
BTW co jsi přesně kupoval za tel. z baye? Po těchle čínách taky trochu pokukuju, jaké to je v praxi?
Obrázek
Hezoun
Člen Týmu

Příspěvek od Hezoun »

Chtěl jsem tam dětem dat tohle:
http://www.spidla.cz/p172-tradicni-cesk ... mp3-audio/

Originál mám. 8)
Hezoun
Člen Týmu

Příspěvek od Hezoun »

Marty píše:

Hezoune, celé rádio by se mělo dát vyměnit.
BTW co jsi přesně kupoval za tel. z baye? Po těchle čínách taky trochu pokukuju, jaké to je v praxi?
Toto:

http://www.evolve.cz/?nix=novinky&id=12

Akorát bez značky Evolve, jak říkám s poštovným za 2200. V češtině 8)
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Hezoun píše:Akorát bez značky Evolve, jak říkám s poštovným za 2200. V češtině 8)
A jak tomu říkají číňani (pod jakým označením to hledat)?
A spokojenost?
Obrázek
Hezoun
Člen Týmu

Příspěvek od Hezoun »

Marty píše:
Hezoun píše:Akorát bez značky Evolve, jak říkám s poštovným za 2200. V češtině 8)
A jak tomu říkají číňani (pod jakým označením to hledat)?
A spokojenost?
Jo jede to, v oukeji. Mam to v šuplíku, moc ho nepoužívám.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

bedny

Příspěvek od micron »

FM transmitter je v pohodě... ideální řešení... jsme to zkoušeli v Nissanu Terrrano a hraje to bezvadně... co se týká nových Cruiseru 120, tak oproti např Terranu maj děsný děsný a ještě jednou děsný standardní reproduktory... takže nejen radio CD :lol: kam se hrabou na to co je standardně v Terranu.

Na druhou stranu má oproti Terranu Land Cruiser perfektní interier, 3.0l D4D je tichoučkej jak z venčí, tak uvnitř kabiny... až neuvěřitelný ticho, oproti traktoru s velkým T Nissanu 3.0TD. A taky se šíleně nehoupe jak loď na moři v bouři... komfort limuzíny. další + jsou detaily v interieru- držáky na chlast v opěrce vzadu, nastavitelná opěrka v předu, popelníky ideálně umístěný, sklopný zadní sedačky, a 3. řada sedaček geniálně sklápěcí... můžete mít psa v kufru a ještě babičku na 1 křesle v kufru, takže 6 lidí + pes s plným komfortem. :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
peterson
Člen Týmu

Příspěvek od peterson »

Já bych řekl, že je rozhodně lepší volba tohle: http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore& ... yota-2003-

Kvalita zvuku rozhodně lepší než u FM transmiteru :idea:
Kamil-os
Člen Týmu

Příspěvek od Kamil-os »

Tak to me taky dojalo, ze nejdou mp3 ani v cd menici ani v mechanice pro samotne dvd. A taky by bylo supr, kdyby aspon pri stanic ( treba nekde v kempu ) umela barevna obrazovka prehravat dvd. To me docela stve a o pripojeni telefonu ani radeji nemluvim. V tomhle je jednicka peugeot !
Odpovědět

Zpět na „Land Cruiser“