chtěl bych pár informací ohledně tohoto vozítka, neboť o něm vím naprostý prd. Určitě mi zde někteří nabídou, ať si pročtu forum, že se to tu řešilo několikrát - tak předem říkám, že jsem toto už provedl, ale opakování je matka moudrosti a taky nebude na škodu když by byl souhrn informací v jedom vlákně

rv. je od 94-99?
motory: 1.8 (85kW), 2.0 (110kW) a 2.0GT (125kW) srovnání těchto motorů (klady/zápory, spotřeba benzín/olej, apod..)?
probíhal na autě nějaký facelift jak je u mnoha automobilek zvykem (rok a jaké byly změny)?
ceny a dostupnost náhradních dílů (spotřebáku) kotouče, destičky, rozvody motoru, chladič(e), tlumiče? prostě to co se mění nejčastěji při údržbě
výbava vozu: airbag(y), klima, el. zrcátka, šíbr, el. okna, apod ...
velikost kol a pneu zapsaných v TP (včeně alternativ - jestli je něco zapsáno v TP) šíře, ET, velikost sředu (rozteč 5x100 je na každém typu?)
vzhledem k rozšířenosti a cenové dostupnosti mě osobně zajímá Celica s motorem 1.8 (85kW) rv. 95-97, na co si dát pozor při koupi, na co nejvíc Celica trpí? Jak je na tom auto s velikostí? složím do toho svých 195cm?

díky za odpovědi