Nazdar, našel by se někdo kdo by měl v PC a mohl by to uploadovat ofocený prospekt na Čeldu 5g. popř. ostatní. Mýslím tím "prodejní příručku nebo katalog" v autosalonu ve své době atp. Po velikém úsilí jsem akorát našel na youtube reklamní video který má ovšem jednu vadu - 2 borci řádej v čelice která je "růžová"...

komentáře k videu v EN jsou opravdu zajímavé...
Pokud to někdo víte / tušíte kolik mohla 5g. stát v 90tých letech teda pokud ju u nás mohl "normální smrtelník" sehnat můžete to napsat ? Párkrát jsem o tom přemýšlel ale odpovědi jsem se nedohledal.
--------------------------------
A teď ještě k tomu manuálu - je to tu jak se dívám po několikáté takže nedávit nedávit nedávit (mě

) !!!
Zajímám se i o Nissany a pokud potřebuju servisní manuál tj. "Workshop Manual" tj. např. formou 5x pdf - každé o velikosti cca 20 MB nebo i více menších souborů které jsou často rozděleny "polovina pouze motor a druhá polovina vše ostatní".
Existuje něco takového i pro 5g ? Opravdu dlouho a dlouho jsem hledal i na zahraničních fórech ale nedohledal jsem, dá se buď použít :

Jak tu často píšete
http://www.celicatech.com - ale tam mi buď nejede ale spíš se domnívám že tam není všechno - manuály maj krásný obsahy ale některé stránky chybí a např. manuály k elektroinstalacím ty vůbec (sakra a zrovna ty!)

Vivid Workshop & APM TEC Workshop !!! - aneb prográmky na PC pro servicemany jsou skvělá věc 5g. tam má dobrou podporu a nejen ona, určitě to vyřeší spoustě lidem mnoho problémů, ale není to přesně to co hledám. Jinak když tu o tom píšu tak oba workshopy jsem nalezl asi před 3mi týdny na
http://amvse.blog.cz/rubriky/programky takže kdo je nemá bude určitě rád - jinak 100% DOPORUČUJU

.

Teď nevím ale myslím že to byl "Brunner" kdo poslal link na html formu workshopu to je skvela věc ale přece jen to pdf

eéeé...

Pak několik členů doporučuje zakoupení knižní podoby tuším že tam cena byla kolem 500 Kč ale "proč zrovna tohle kupovat když se vsadím že to někdo už má dávno v PC"...

Tak našel by se někdo kdo má skutečně kompletní pdf k 5g. ? Obě věci jak katalog tak manuál pdf mě "chybí do sbírky".

Pište pište, rád se o tom dál pobavím čau

. [/code]