Prospekty Celik + Servisní manuál 5g. (po několikáté) ;)

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
MichalS
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Prospekty Celik + Servisní manuál 5g. (po několikáté) ;)

Příspěvek od MichalS »

Nazdar, našel by se někdo kdo by měl v PC a mohl by to uploadovat ofocený prospekt na Čeldu 5g. popř. ostatní. Mýslím tím "prodejní příručku nebo katalog" v autosalonu ve své době atp. Po velikém úsilí jsem akorát našel na youtube reklamní video který má ovšem jednu vadu - 2 borci řádej v čelice která je "růžová"... :roll: komentáře k videu v EN jsou opravdu zajímavé... :roll: :shock:

Pokud to někdo víte / tušíte kolik mohla 5g. stát v 90tých letech teda pokud ju u nás mohl "normální smrtelník" sehnat můžete to napsat ? Párkrát jsem o tom přemýšlel ale odpovědi jsem se nedohledal.
--------------------------------
A teď ještě k tomu manuálu - je to tu jak se dívám po několikáté takže nedávit nedávit nedávit (mě :D) !!!

Zajímám se i o Nissany a pokud potřebuju servisní manuál tj. "Workshop Manual" tj. např. formou 5x pdf - každé o velikosti cca 20 MB nebo i více menších souborů které jsou často rozděleny "polovina pouze motor a druhá polovina vše ostatní".

Existuje něco takového i pro 5g ? Opravdu dlouho a dlouho jsem hledal i na zahraničních fórech ale nedohledal jsem, dá se buď použít :
:!: Jak tu často píšete http://www.celicatech.com - ale tam mi buď nejede ale spíš se domnívám že tam není všechno - manuály maj krásný obsahy ale některé stránky chybí a např. manuály k elektroinstalacím ty vůbec (sakra a zrovna ty!)
:!: Vivid Workshop & APM TEC Workshop !!! - aneb prográmky na PC pro servicemany jsou skvělá věc 5g. tam má dobrou podporu a nejen ona, určitě to vyřeší spoustě lidem mnoho problémů, ale není to přesně to co hledám. Jinak když tu o tom píšu tak oba workshopy jsem nalezl asi před 3mi týdny na http://amvse.blog.cz/rubriky/programky takže kdo je nemá bude určitě rád - jinak 100% DOPORUČUJU :D .
:!: Teď nevím ale myslím že to byl "Brunner" kdo poslal link na html formu workshopu to je skvela věc ale přece jen to pdf :) eéeé...
:!: Pak několik členů doporučuje zakoupení knižní podoby tuším že tam cena byla kolem 500 Kč ale "proč zrovna tohle kupovat když se vsadím že to někdo už má dávno v PC"...

8) Tak našel by se někdo kdo má skutečně kompletní pdf k 5g. ? Obě věci jak katalog tak manuál pdf mě "chybí do sbírky".

:wink: Pište pište, rád se o tom dál pobavím čau :wink: . [/code]
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

já má mkompletní Servis manuál na 4. a 5.gen anglicky od Chiltonu, ale mám to nafocený fotákem(asi 300mb celkem), ne PDF
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja mam taky skoro vsechno, od Electronic part katalog , chiltona ( vesze html samozrejme ) , celicatech ( neco tam opravdu nejede ) , staci hledat a clovek najde , dokonce bracha nasel elektroinstalaci nekde na netu, to jsem jeste nezjistil kde ( fakt dobrou ), vivid je opravdu pro zacatecniky

pak mam par starejch dokumentu okolo celicy ( road test a CS ) ,
ale jelikoz se u nas ofiko neprodavala cesky nic nesezenes :wink:

pochybuju ze naleznes neco tak kompletniho v pdf kde bude vsechno

uzivatelskou prirucku mam taky knizne , ale to uz BRunner fotil ,

ale z toho co mam sem zatim vsechno vcetne elektroinstalace zmaknul, nevim co chces vic, jen nebyt linej neco hledat ( btw. kolikrat nekdo neco dela s elektroinstalaci )
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
MichalS
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichalS »

Línej něco hledat... > LOL, jinak s tou elektrikou opravdu dělám nejvíc ale asi to bude tím že jsem "elektrikář"... Jinak proste když si najdu na autě někde nějakej neznámej konektor tak bych si třeba rád ze zvědavosti i když všechno jede jak má zjistil k čemu měl být a jak by šel event. využít toť vše.
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

proste jsem chtel rict ze vsechno co je k dispozici je v tech vyjmenovanych priruckach, programech a kompletne to nesezenes ( pokud si nekoupis nedke z ciziny origo manual na elektriku ),

my s bratrem jsme napriklad v sobotu zapojovali autoalarm cobra s centralem a imobilizerem a zmakli jsme to podle tehle navodu ( muzu ti ten jeden nekdy poslat ) a rusko finskyho navodu na tu cobru a celkem v klidu

nevim proc ti vadi html ( treba v tom chiltonu zrovna "wiring diagrams" jsou v pdf
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
scruupp
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scruupp »

Tak pokud ti jde o ceny tak se podívej na www.autoweek.nl jsou tam taky technický parametry a jiný užitečný věci
TOYOTA CELICA 4g 2.0 GTi + BMW 325i Touring (2.5->170k + špéra->radost z jízdy dveřma napřed)
L.I.S.A.K.
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od L.I.S.A.K. »

Pár prospektů a nascanovanejch článků v němčině :?
Celica , Supra , Corolla , MR2

http://www.gtfour.ch/gtfour_drivers_club.php

Pravděpodobně servisní manuál v PDF na ST205 :wink:
http://www.gtfour.ch/download/buecher.php
ex Celica 2.0 Gti-16 5.gen :-(
now Subaru Legacy Station AWD 2.0 GL ( rodinný kombik )
Odpovědět

Zpět na „Celica“