Jak vam vibruje Yaris? Mam pocit, ze obcas slysim neco z ventilace, kryty repraku obcas potrebuji poklepat ale uz asi tyden mi pri prejezdu nerovnosti vibruje sklo v prednich dverich
obcas take slysim takovy podivny zvuk jakoby ze smeru praveho predniho kola - takovy zvuk neco jako kdyz zapnu smerovku... Co by to proboha mohlo byt - nemyslim ze to souvisi s rychlosti spis mam pocit jako kdyz se to ozve obcas az po par kilometrech jizdy? Tak jako tak to jde na pravidelnou prohlidku tak se na to podivaji... ale rady samozrejme uvitam...
borland píše:Vibracia predneho skla je trochu silna kava. To sa nedeje ani na 20 rokov starom Favorite Ale off topic, sry poradit neviem, len vyjadrujem udiv.
abychom si rozumneli.. nejde o predni sklo (celni) ale o sklo ve dverich.. a to je pohyblive tudiz ....
borland píše:Vibracia predneho skla je trochu silna kava. To sa nedeje ani na 20 rokov starom Favorite Ale off topic, sry poradit neviem, len vyjadrujem udiv.
abychom si rozumneli.. nejde o predni sklo (celni) ale o sklo ve dverich.. a to je pohyblive tudiz ....
Hop, pardon. V rychlosti som si zle precital, o ake sklo ide. Bocne sklo uz aky-taky dovod ma.
ja nechcem nikoho znepokojovat,ale ja mam 22 100km a ked je mrazik silny -6 a tak tiez mi vrzgalo nieco v pravom bocnom stlpiku na prednom celnom skle kde je maly reprak. tam kde sa spaja s palubovkou pod oknom... strasne to bolo,fakt na nervy,ked je teplo tak nic nevrzga. Len lave dvere predne ked je nahlas radio, ten prstenec pod klukou na okno...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
No mne tiez barco vrzga, na 2 pri 2 tis. ot. mi to cele zavibruje. Tiez v palubovke pri rozbehu nieco vrzne obcas a mam pocit ze predne sklo jako keby islo prasknut. Volakedy ale vobec nic z toho nepocut. Teraz neviem ci to treba riesit ale ak bude auto jazdit a obcas zavrzga tak ma to fakt netrapi. Keby sa mi ale malo pol rola po zaruke rozpadnut tak asi ma porazi a podpalim ho pred predajcom od ktoreho bolo kupene.
No ak mi bude cosi vrzgat tak, ako to tu pisete, tak to predajcovi oplieskam o hlavu. Nekupujem si predsa nejake Suzuki alebo Forda. Toyota sa predsa bije do prs, ake vedia robit kvalitne auta, tak nech to potvrdia. Parazitne hluky patria jednoznacne k chybam automobilu a su prisne hodnotene. Mozno sa k tomu staviam kriticky vzhladom na moju pracovnu deformaciu, ale vibracie a praskania palubovky pri rocnom aute jednoducho nesmu byt.
Aj kvoli tomuto som vyradil Auris zo svojho vyberu. O jeho vrzgajucich plastoch sa toho popisalo dost. Isiel som si to overit naostro do predajne. Pocas testovacej jazdy nebolo pocut nic. Ked sme stali, oprel som sa jemne o ten stredovy panel, kde je radiaca paka. Prasklo, az sa mi panenky pretocili. Najviac ma pobavila predajkyna, ktora hned pohotovo zareagovala, ze to preto, lebo je to nove a tie plasty pracuju. "Plasty pracuju"....omg.