Zvuky v interieru a jakoby od kola

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
VaclavK
Člen Týmu

Zvuky v interieru a jakoby od kola

Příspěvek od VaclavK »

Jak vam vibruje Yaris? Mam pocit, ze obcas slysim neco z ventilace, kryty repraku obcas potrebuji poklepat ale uz asi tyden mi pri prejezdu nerovnosti vibruje sklo v prednich dverich

obcas take slysim takovy podivny zvuk jakoby ze smeru praveho predniho kola - takovy zvuk neco jako kdyz zapnu smerovku... Co by to proboha mohlo byt - nemyslim ze to souvisi s rychlosti spis mam pocit jako kdyz se to ozve obcas az po par kilometrech jizdy? Tak jako tak to jde na pravidelnou prohlidku tak se na to podivaji... ale rady samozrejme uvitam... :D
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Ako dlho ho mas? Slova o vibrujucom Yarise ma "tesia", ked si ho dnes mam ist zajednat :roll:
VaclavK
Člen Týmu

tohle resi vsichni

Příspěvek od VaclavK »

borland píše:Ako dlho ho mas? Slova o vibrujucom Yarise ma "tesia", ked si ho dnes mam ist zajednat :roll:
3 roky.. tohle resi vsichni - i ty co za tu hromadu zeleza a plastu zaplati 5x vic :-)
Honza_740
Člen Týmu

Příspěvek od Honza_740 »

No, taky jsem zaplatil 5x víc, ale vrzání, bouchání ani mlácení neřeším.
Jak je to možný? Že by mi prodali zmetek?
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Vibracia predneho skla je trochu silna kava. To sa nedeje ani na 20 rokov starom Favorite :) Ale off topic, sry poradit neviem, len vyjadrujem udiv.
VaclavK
Člen Týmu

Příspěvek od VaclavK »

borland píše:Vibracia predneho skla je trochu silna kava. To sa nedeje ani na 20 rokov starom Favorite :) Ale off topic, sry poradit neviem, len vyjadrujem udiv.
abychom si rozumneli.. nejde o predni sklo (celni) ale o sklo ve dverich.. a to je pohyblive tudiz ....
VaclavK
Člen Týmu

Příspěvek od VaclavK »

Honza_740 píše:No, taky jsem zaplatil 5x víc, ale vrzání, bouchání ani mlácení neřeším.
Jak je to možný? Že by mi prodali zmetek?
bud rad :-)

ja uz videl par lidi s MB, BMW co to auto malem rozmlatili kvuli takovym zvukum.. ono to vazne dovede obcas vytocit :-)
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

VaclavK píše:
borland píše:Vibracia predneho skla je trochu silna kava. To sa nedeje ani na 20 rokov starom Favorite :) Ale off topic, sry poradit neviem, len vyjadrujem udiv.
abychom si rozumneli.. nejde o predni sklo (celni) ale o sklo ve dverich.. a to je pohyblive tudiz ....
Hop, pardon. V rychlosti som si zle precital, o ake sklo ide. Bocne sklo uz aky-taky dovod ma.
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

ja nechcem nikoho znepokojovat,ale ja mam 22 100km a ked je mrazik silny -6 a tak :) tiez mi vrzgalo nieco v pravom bocnom stlpiku na prednom celnom skle kde je maly reprak. tam kde sa spaja s palubovkou pod oknom... strasne to bolo,fakt na nervy,ked je teplo tak nic nevrzga. Len lave dvere predne ked je nahlas radio, ten prstenec pod klukou na okno...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
KiciDevil
Navigátor

Příspěvek od KiciDevil »

No mne tiez barco vrzga, na 2 pri 2 tis. ot. mi to cele zavibruje. Tiez v palubovke pri rozbehu nieco vrzne obcas a mam pocit ze predne sklo jako keby islo prasknut. Volakedy ale vobec nic z toho nepocut. Teraz neviem ci to treba riesit ale ak bude auto jazdit a obcas zavrzga tak ma to fakt netrapi. Keby sa mi ale malo pol rola po zaruke rozpadnut tak asi ma porazi a podpalim ho pred predajcom od ktoreho bolo kupene.
3/07 Toyota Yaris 1.3 5D Terra (Black Mica)
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

No ak mi bude cosi vrzgat tak, ako to tu pisete, tak to predajcovi oplieskam o hlavu. Nekupujem si predsa nejake Suzuki alebo Forda. Toyota sa predsa bije do prs, ake vedia robit kvalitne auta, tak nech to potvrdia. Parazitne hluky patria jednoznacne k chybam automobilu a su prisne hodnotene. Mozno sa k tomu staviam kriticky vzhladom na moju pracovnu deformaciu, ale vibracie a praskania palubovky pri rocnom aute jednoducho nesmu byt.

Aj kvoli tomuto som vyradil Auris zo svojho vyberu. O jeho vrzgajucich plastoch sa toho popisalo dost. Isiel som si to overit naostro do predajne. Pocas testovacej jazdy nebolo pocut nic. Ked sme stali, oprel som sa jemne o ten stredovy panel, kde je radiaca paka. Prasklo, az sa mi panenky pretocili. Najviac ma pobavila predajkyna, ktora hned pohotovo zareagovala, ze to preto, lebo je to nove a tie plasty pracuju. "Plasty pracuju"....omg.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“