Celica 7gen - prevodovka dela kraval
Celica 7gen - prevodovka dela kraval
custe - tak mi konecne dorazila 7 z usa. Prvni neprijemne prekvapeni je v prevodovce ktera dela kraval zejmena na nizsi rychlostni stupne-pri nizsich otackach ve vyssich se to ztraci (je to 6kvalt prevodovka). Nemate s tim nekdo zkusenost?
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech

jinak co se tyka toho razeni - tak to radi normalne. jen pri rozjezdu rychlosti to vydava hucivy zvuk vyssi frekvence ktery se ve vyssich otackach ztrati. jde z toho slyset i na neutral z venku.
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
- Jakuza
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
taky si nemyslim, ze by to byla prevodovka, odhadl bych to na nejakou kladku..
http://www.hifonics.cz/
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash

Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
Dikes za info > musim to poradne otestit > bohuzel ted jeste auti ceka na SPZ a nasledne budou testy i foto.
- kubishta
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
hehehe vidím že další člověk s dovezenou 7mou generací z USA
) Ta moje taky čeká na papíry, a taky komplikace při poslání v září
)))) Ale papíry bych měl mít tenhle týden, naštěstí jsem si v USA ošéfoval americké převozky, sice plno lidí že tu neplatí, ale policajti ví většinou kulové a mluvil jsem i s člověkem na ministerstvu a ten taky nedokázal říct jednoznačnou odpověď, natož nějáký obecní policajt
)