Celica 7gen - prevodovka dela kraval

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Celica 7gen - prevodovka dela kraval

Příspěvek od Ditri »

custe - tak mi konecne dorazila 7 z usa. Prvni neprijemne prekvapeni je v prevodovce ktera dela kraval zejmena na nizsi rychlostni stupne-pri nizsich otackach ve vyssich se to ztraci (je to 6kvalt prevodovka). Nemate s tim nekdo zkusenost?
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

Aká je pri preraďovaní?
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Matesz
Člen Týmu

Příspěvek od Matesz »

čus...
Gratuluju k 7 :) mám taky ji taky, ale nevím, co to může být za problém... Spíš se chci zeptat jestli sem přidáš nějakou fotku?
Celica T23 1ZZ-FE (sold)
Honda Civic Type-R EP3
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

:-) jasne fotky dodam jeste to nema papiry - byl to boj > na ceste z USA temer od zari, diky tomu jak slitnul dolar jsem na tom provaril docela slusne penize a ted by me to vyslo levneji cca o 40tis - jenomze jinak to neslo - po 6letech se 4generaci ktera me NIKDY nenechala stat na ceste a ujela dovolene do turecka a podobne jsem proste nemohl resit jine auto nez celicu. jen doplnim - pri srovnani se 4generaci je to jen o krapanek lepsi vozitko :-) - resp. pri presednuti jsem se hned citil jako doma > vyvazeni auta, posez, chovani motoru je hodne podobne 4generaci jak rikal Brunner. ted koumam kam ustajim dedka(4gen.) abych s nim mohl jezdit za 20roku na srazy delat machra :-)

jinak co se tyka toho razeni - tak to radi normalne. jen pri rozjezdu rychlosti to vydava hucivy zvuk vyssi frekvence ktery se ve vyssich otackach ztrati. jde z toho slyset i na neutral z venku.
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

a dělá to ikdy když vyšlápneš spojku? pokud jo, tak to neni převodovkou
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

taky si nemyslim, ze by to byla prevodovka, odhadl bych to na nejakou kladku..
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

:shock: sedojed pochlubit jak budes mit doklady :wink: a muzem na to treba i mrknout..
TeLe 1000R - rpm11200 :)

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

tohle mi delala spojka ;)
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Tak taky gratuluju k 7 a dodávám k tématu,pokub by to dělalo při podřazování,tak by to mohli být synchrony,ale pokud nee tak spojka.Pokud to dělá na neutrál kravál a jak přidáš tak ne,tak to je spojkové ložisko.Pokud to dělá delší dobu,tak může být koplý přítlačák.
Jinak nahod foto
Obrázek
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

Dikes za info > musim to poradne otestit > bohuzel ted jeste auti ceka na SPZ a nasledne budou testy i foto.
kubishta
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubishta »

hehehe vidím že další člověk s dovezenou 7mou generací z USA :)) Ta moje taky čeká na papíry, a taky komplikace při poslání v září :))))) Ale papíry bych měl mít tenhle týden, naštěstí jsem si v USA ošéfoval americké převozky, sice plno lidí že tu neplatí, ale policajti ví většinou kulové a mluvil jsem i s člověkem na ministerstvu a ten taky nedokázal říct jednoznačnou odpověď, natož nějáký obecní policajt :))
Odpovědět

Zpět na „Celica“