Muzeme se tesit na Celicu 8. generace
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Muzeme se tesit na Celicu 8. generace
Muzeme se tesit na Celicu 8g, toyota se chce zase zaradit mezi vyrobce sportovnich aut
Nevim zda je uz nejaky koncept, nejak jsem po tom nepatral. Co vy na to?
http://news.auto.cz/aktuality/toyota-se ... -vozy.html
Nevim zda je uz nejaky koncept, nejak jsem po tom nepatral. Co vy na to?
http://news.auto.cz/aktuality/toyota-se ... -vozy.html
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
což třeba
tady je jeden "TOPsecret" Cyber concept. http://bluerat.rajce.idnes.cz/gallery_V2_LSD
ale spíš bych volil pro 8.gen design voala Celica 1.gen. RETRO!!! MUSCLE!!!
ve stylu Mustang, Camaro concept, CHALLENGER concept--- tady je úspěch zaručen... ovšem chci 2.0l motor a pohon 4x4- ne zadní vohon! a rozhodně bych si dal opět líbit vyklápěčky popř. vyjížděcí cyber světla- když už RETRO tak pořádný. Cyber-Retro style. jo a dále požaduju rozmražovač předního okna ve standardní výbavě . + vypínání všech killbagů!
sem s ní.
ps: jestli máte nějaký fotky 1.GEN hoďte je sem... mam jen 2, ale zato luxusní, i když mini.
ve stylu Mustang, Camaro concept, CHALLENGER concept--- tady je úspěch zaručen... ovšem chci 2.0l motor a pohon 4x4- ne zadní vohon! a rozhodně bych si dal opět líbit vyklápěčky popř. vyjížděcí cyber světla- když už RETRO tak pořádný. Cyber-Retro style. jo a dále požaduju rozmražovač předního okna ve standardní výbavě . + vypínání všech killbagů!
sem s ní.
ps: jestli máte nějaký fotky 1.GEN hoďte je sem... mam jen 2, ale zato luxusní, i když mini.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Hlavne aby to ceska Toyota vubec zaradila do nabidky...
I kdyz by me to asi ani moc neodradilo, koupil bych ji u sousedu a oprasil nemeckej slovnik
A to jeste ani nevim, jak bude vypadat, takova je to srdcovka Libil by se mi retro i novej styl... oboji by melo urcite neco do sebe. A aspon 250 koni a 4x4. Sakra, dneska neusnu..
I kdyz by me to asi ani moc neodradilo, koupil bych ji u sousedu a oprasil nemeckej slovnik
A to jeste ani nevim, jak bude vypadat, takova je to srdcovka Libil by se mi retro i novej styl... oboji by melo urcite neco do sebe. A aspon 250 koni a 4x4. Sakra, dneska neusnu..
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
s tou Celicou bych to bohužel viděl docela bledě, spíš si mylsim že místo ní bude "Supra" ale kdyby náhodou byla tak doufám že 4x4 nebo zadohrab a hezky lehká i Hyundai u Coupé přechází na zadokolku, mno a trochu větší motory
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
no já doufám, že všecko klapne a u Toyoty si to nerozmyslí, jináč bych bel rád za supersport v podobě nové Supřičky se zadním náhonem ( nedávno sem kdesi čet a viděl koncept, mám pocit 4,3 atmosféra, kósek přes 400 koní a vypadala móc hezky ) a za sport v podobě Celicy ve verzích předek pohoda, předek mela a všecky hnaná megamela. No a nová MR2? Se nebavim. A navíc a to bych bel néšťstněší, návrat Toyoty s novou Celicou do kolotoče MS v rally WRC, ale to už bych toho asi chtěl moc . No každopádně ať bude cokoli, těším se a Toyotě věřím
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
taky by mě zajímaly nějaký fešný fotky či nákresy novej číčy
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: což třeba
micron píše:tady je jeden "TOPsecret" Cyber concept. http://bluerat.rajce.idnes.cz/gallery_V2_LSD
sem s ní.
to je nejaka san andreas brutaitní čelda?? či supra??? dělal komplet mód do gta a mam tam aj starý volhy a čkodovky jako 1000 mb a 6.gen tam mam taky ale takovýdle cosi tam nemam
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
jop
CyborX GT concept... kárka co má muj respekt... sice neexistuje, ale v GTA SA se s timhle project je supr... má to styl.
Jinak na GTA SA modování dělám asi přes 2 roky... a prakticky sem v cíli... chybí mi tam už jen Celica 5G. včechny vozy komplet changed, motorky jsou nahrazený nejlepšíma modelama... + nechyběj takový ty srandovní serepetičky... jako je dálnice v nebi z nejvyšší hory... a jump do moře- kamikaze, ožralý poldové, nahatý kočky v night shopech, afůůůůra fůůůůra toho nej .... dalo mi to opravdu hooodně práce to vyladit... aby to nevypadávalo... zjistit chyby, opravit handlingy, přilnavost kol...ovládání atd... 98% nahrazeno... možná až někdo konečně crackne tu celicu z GranTurisma4, nebo Colin Rally 2005 a překonvertuje ten model do .dff ...
tak pak můžu poslat tohle Final DVD do světa... P2P--- je to prostě 5GB přehlídka pouze delikátních vozů v delikátním prostředí, nekonečnej SEN. 1 sen mi tam pořád chybí... 5G
Jinak na GTA SA modování dělám asi přes 2 roky... a prakticky sem v cíli... chybí mi tam už jen Celica 5G. včechny vozy komplet changed, motorky jsou nahrazený nejlepšíma modelama... + nechyběj takový ty srandovní serepetičky... jako je dálnice v nebi z nejvyšší hory... a jump do moře- kamikaze, ožralý poldové, nahatý kočky v night shopech, afůůůůra fůůůůra toho nej .... dalo mi to opravdu hooodně práce to vyladit... aby to nevypadávalo... zjistit chyby, opravit handlingy, přilnavost kol...ovládání atd... 98% nahrazeno... možná až někdo konečně crackne tu celicu z GranTurisma4, nebo Colin Rally 2005 a překonvertuje ten model do .dff ...
tak pak můžu poslat tohle Final DVD do světa... P2P--- je to prostě 5GB přehlídka pouze delikátních vozů v delikátním prostředí, nekonečnej SEN. 1 sen mi tam pořád chybí... 5G
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jj já to mam rozdělaný ale nebaví mě to vice city sem dodělal ale od sa sem si dal pauzu a navíc nenašel jsem 5.gen a to mne otrávilo
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
-
- Člen Týmu
Celica 8 GEN
Tak tohle je studie Toyota FT-HS (Future Toyota Hybrid Sport) od kalifornského studia Calty Design Research, takhle má z 95 procent vypadat nová Celica ! Bude mít Hybridní pohon, 400 koní, o-100 kolem 4s [/b]
- Enginedriver
- Řidič
- Kontaktovat uživatele: