Muzeme se tesit na Celicu 8. generace

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět

Bude stejne uspesna jak 5g a 6g???

Ano
27
38%
Ne
7
10%
Uz to nebude co to byvalo..
37
52%

Celkem hlasů: 71

ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Muzeme se tesit na Celicu 8. generace

Příspěvek od ja_ma »

Muzeme se tesit na Celicu 8g, toyota se chce zase zaradit mezi vyrobce sportovnich aut :wink:
Nevim zda je uz nejaky koncept, nejak jsem po tom nepatral. Co vy na to?

http://news.auto.cz/aktuality/toyota-se ... -vozy.html
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Neri
Navigátor

Příspěvek od Neri »

To je zpráva za kterou se každý den modlim.
Farock
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

Kdyby ty japonci věděli kolik jich jenom u nás jezdí aniž by je tu prodávali :D tomu se říká zájem jak mužou čekat veký prodej když je tu neprodávaj :D
Toyota Celica 2.0 turbo 4WD
My TOYOTA is fantastic
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

což třeba

Příspěvek od micron »

tady je jeden "TOPsecret" Cyber concept. http://bluerat.rajce.idnes.cz/gallery_V2_LSD

ale spíš bych volil pro 8.gen design voala Celica 1.gen. RETRO!!! MUSCLE!!!
ve stylu Mustang, Camaro concept, CHALLENGER concept--- tady je úspěch zaručen... ovšem chci 2.0l motor a pohon 4x4- ne zadní vohon! a rozhodně bych si dal opět líbit vyklápěčky popř. vyjížděcí cyber světla- když už RETRO tak pořádný. Cyber-Retro style. jo a dále požaduju rozmražovač předního okna ve standardní výbavě :twisted: . + vypínání všech killbagů!

sem s ní.
:wink:

ps: jestli máte nějaký fotky 1.GEN hoďte je sem... mam jen 2, ale zato luxusní, i když mini.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Hlavne aby to ceska Toyota vubec zaradila do nabidky...
I kdyz by me to asi ani moc neodradilo, koupil bych ji u sousedu a oprasil nemeckej slovnik :lol:

A to jeste ani nevim, jak bude vypadat, takova je to srdcovka :) Libil by se mi retro i novej styl... oboji by melo urcite neco do sebe. A aspon 250 koni a 4x4. Sakra, dneska neusnu.. :lol:
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

s tou Celicou bych to bohužel viděl docela bledě, spíš si mylsim že místo ní bude "Supra" ale kdyby náhodou byla tak doufám že 4x4 nebo zadohrab a hezky lehká :) i Hyundai u Coupé přechází na zadokolku, mno a trochu větší motory
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Rebelka
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rebelka »

Myslím si, že by mohla být úspěšná... každopádně bych byla pro 2.0 motor se zadním náhonem :D
TOYOTA Celica 2.0 GTi 118 kW

"Neměním, co je jednou dané..."
sopo
Řidič

Příspěvek od sopo »

no já doufám, že všecko klapne a u Toyoty si to nerozmyslí, jináč bych bel rád za supersport v podobě nové Supřičky se zadním náhonem ( nedávno sem kdesi čet a viděl koncept, mám pocit 4,3 atmosféra, kósek přes 400 koní a vypadala móc hezky ) a za sport v podobě Celicy ve verzích předek pohoda, předek mela a všecky hnaná megamela. No a nová MR2? Se nebavim. A navíc a to bych bel néšťstněší, návrat Toyoty s novou Celicou do kolotoče MS v rally WRC, ale to už bych toho asi chtěl moc :D . No každopádně ať bude cokoli, těším se a Toyotě věřím
Neri
Navigátor

Příspěvek od Neri »

Nenašli jste náhodou někde na netu jak by měla vypadat nová CELICA případně MR2 :?:
Toyota Celica 1.8 85kW r.v.98
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

taky by mě zajímaly nějaký fešný fotky či nákresy novej číčy :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: což třeba

micron píše:tady je jeden "TOPsecret" Cyber concept. http://bluerat.rajce.idnes.cz/gallery_V2_LSD

ale spíš bych volil pro 8.gen design voala Celica 1.gen. RETRO!!! MUSCLE!!!
ve stylu Mustang, Camaro concept, CHALLENGER concept--- tady je úspěch zaručen... ovšem chci 2.0l motor a pohon 4x4- ne zadní vohon! a rozhodně bych si dal opět líbit vyklápěčky popř. vyjížděcí cyber světla- když už RETRO tak pořádný. Cyber-Retro style. jo a dále požaduju rozmražovač předního okna ve standardní výbavě :twisted: . + vypínání všech killbagů!

sem s ní.
:wink:

ps: jestli máte nějaký fotky 1.GEN hoďte je sem... mam jen 2, ale zato luxusní, i když mini.

to je nejaka san andreas brutaitní čelda?? či supra??? dělal komplet mód do gta a mam tam aj starý volhy a čkodovky jako 1000 mb a 6.gen tam mam taky ale takovýdle cosi tam nemam :)
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

jop

Příspěvek od micron »

CyborX GT concept... kárka co má muj respekt... sice neexistuje, ale v GTA SA se s timhle project je supr... má to styl.

Jinak na GTA SA modování dělám asi přes 2 roky... a prakticky sem v cíli... chybí mi tam už jen Celica 5G. včechny vozy komplet changed, motorky jsou nahrazený nejlepšíma modelama... + nechyběj takový ty srandovní serepetičky... jako je dálnice v nebi z nejvyšší hory... a jump do moře- kamikaze, ožralý poldové, nahatý kočky v night shopech, afůůůůra fůůůůra toho nej .... dalo mi to opravdu hooodně práce to vyladit... aby to nevypadávalo... zjistit chyby, opravit handlingy, přilnavost kol...ovládání atd... 98% nahrazeno... možná až někdo konečně crackne tu celicu z GranTurisma4, nebo Colin Rally 2005 a překonvertuje ten model do .dff ...

tak pak můžu poslat tohle Final DVD do světa... P2P--- je to prostě 5GB přehlídka pouze delikátních vozů v delikátním prostředí, nekonečnej SEN. 1 sen mi tam pořád chybí... 5G
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

jj já to mam rozdělaný ale nebaví mě to vice city sem dodělal ale od sa sem si dal pauzu a navíc nenašel jsem 5.gen a to mne otrávilo :)
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
AdamBernau
Člen Týmu

Celica 8 GEN

Příspěvek od AdamBernau »

Tak tohle je studie Toyota FT-HS (Future Toyota Hybrid Sport) od kalifornského studia Calty Design Research, takhle má z 95 procent vypadat nová Celica ! Bude mít Hybridní pohon, 400 koní, o-100 kolem 4s :D[/b]
Enginedriver
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enginedriver »

Toyota Celica 1.8 VVT-i 2002
Odpovědět

Zpět na „Celica“