Toyota Solara

Tlachání o všem - bez zaměření!
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Toyota Solara

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

tak jsem v Brně natrefil na trošku exotický kousek, co na ni říkáte??? mě se celkem líbí :roll: 8)

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

zajímavá je určitě, osobně to vidim prvně... ale nudná je jak jen to de :) a ty poklice to jen doráží :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
dlik
Řidič

Re: Toyota Solara

Příspěvek od dlik »

[quote="Celerak2.0Gti"]tak jsem v Brně natrefil na trošku exotický kousek, co na ni říkáte??? mě se celkem líbí :roll: 8)

mě se líbí moc :wink:
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)

www.kabriolety.com?cc=680
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

garfielld píše:zajímavá je určitě, osobně to vidim prvně... ale nudná je jak jen to de :) a ty poklice to jen doráží :)
ona jezdí po Brně, už jsem ji viděla na Bystrci tady =) tam u vás to asi není dost "reprezentativní" :lol:
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Artie píše:ona jezdí po Brně, už jsem ji viděla na Bystrci tady =) tam u vás to asi není dost "reprezentativní" :lol:
:tongue: reprezentativní.. hm.. těžko říct, nemůžu si pomoct, ale to auto je úplně o ničem, nemluvě o tom že s těma poklicema tto vypadá jak nějakej čínskej pokus o velký kupé, nuda nuda nuda... to mě víc nadchne Golf a to VW úplně nesnášim :) bohužel ale Toyota za poslední dobu(naposled Celda 7.gen) snad neudělal žádný auto co by mě designem zvedlo ze židle nebo aspoň donutile se na ní zavrtět :)
já sem člověk kterýmu na designu hodně záleží)ale neni to u auta priorita) a mám rád emoce, tady bych je hledal drobnohledem :) ale každýmu se líbí neco jinýho :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Tady je taky solara, ale hežčí ;):
Obrázek
Naposledy upravil(a) ombre dne ned 28.10.2007, 20:47, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
stastny_h
Člen Týmu

Příspěvek od stastny_h »

jojo, tuhle jsem myslím viděl kousek o Poříčí.
Toyota corolla 1.3 E11
Obrázek
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

garfielld píše:to mě víc nadchne Golf a to VW úplně nesnášim :) bohužel ale Toyota za poslední dobu(naposled Celda 7.gen) snad neudělal žádný auto co by mě designem zvedlo ze židle nebo aspoň donutile se na ní zavrtět :)
Slova nadchne a golf mi nahání husí kůži =))) jinak jako jo, nic extra, třeba se to zlepší ;)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
sopo
Řidič

Příspěvek od sopo »

tak to je panečku OBRcoupe :shock: - zajímavy ... hlavně tím, že tu není moc k vidění
sopo
Řidič

Příspěvek od sopo »

já osobně se za golfem ani neotočím, za takovouhle Toyotou bych se otočil, minimálně proto, že sem ji v životě neviděl
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

sopo píše:já osobně se za golfem ani neotočím, za takovouhle Toyotou bych se otočil, minimálně proto, že sem ji v životě neviděl
že by to bylo tím, že je to americkej model?? ;) vepředu nikde místo na značku, jen vzadu.. ten nápis Florida sunshine state mluví jasně :D
ty poklice na tom vypadaj děsně, to jo, ale asi už majiteli po dovozu nezbyly prachy na nějaký lepší, nebo má zimní obutí, co víte :)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

tfuj

Příspěvek od micron »

no design tragedie.... asi bych usnul dívat se na tenhle polotovar...možná i za volantem :lol: jedinej hezkej detail je ta SPZ :twisted: a nápis solara... zbytek shit. když už dlouhý éro tak 407coupe... to vypadá líp než sedan, za tim se i otočim...dost dlooouhý ideální na parking, ale design apetito.8-9/10
http://img.cars.cz/xchanger/user/118614 ... 47573B.jpg
http://img.cars.cz/xchanger/user/118614 ... 48454B.jpg
http://img.cars.cz/xchanger/user/118614 ... 50076B.jpg
http://img.cars.cz/xchanger/user/111584 ... 41292B.jpg
Naposledy upravil(a) micron dne pon 29.10.2007, 21:06, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

sopo píše:já osobně se za golfem ani neotočím, za takovouhle Toyotou bych se otočil, minimálně proto, že sem ji v životě neviděl
proč taky stačí ho zkouknout ve zpětnym zrcátku že? :lol:
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Miluju kupéčka,ale tohle mi nesedí.Je to moc velký.A design taky nic mic.Toyota u mně tímhle autem šla opačným směrem než mněla našlápnuto.Designu Fabie jsem ze začátku taky nemohl přijít na chuť,ale časem se mi ty tvary i celkem líbí.Tahle Toyota je ale tak zmrvená,že se mi nemůže líbit ani po padesáti letech. :(
Vsadím se,že kdejakej mladej virtual tuner by nakreslil líbivější auto než je tohle. :x
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“