ona jezdí po Brně, už jsem ji viděla na Bystrci tady =) tam u vás to asi není dost "reprezentativní"garfielld píše:zajímavá je určitě, osobně to vidim prvně... ale nudná je jak jen to dea ty poklice to jen doráží

Artie píše:ona jezdí po Brně, už jsem ji viděla na Bystrci tady =) tam u vás to asi není dost "reprezentativní"
 reprezentativní.. hm.. těžko říct, nemůžu si pomoct, ale to auto je úplně o ničem, nemluvě o tom že s těma poklicema tto vypadá jak nějakej čínskej pokus o velký kupé, nuda nuda nuda... to mě víc nadchne Golf a to VW úplně nesnášim
 reprezentativní.. hm.. těžko říct, nemůžu si pomoct, ale to auto je úplně o ničem, nemluvě o tom že s těma poklicema tto vypadá jak nějakej čínskej pokus o velký kupé, nuda nuda nuda... to mě víc nadchne Golf a to VW úplně nesnášim  bohužel ale Toyota za poslední dobu(naposled Celda 7.gen) snad neudělal žádný auto co by mě designem zvedlo ze židle nebo aspoň donutile se na ní zavrtět
 bohužel ale Toyota za poslední dobu(naposled Celda 7.gen) snad neudělal žádný auto co by mě designem zvedlo ze židle nebo aspoň donutile se na ní zavrtět 
 ale každýmu se líbí neco jinýho
 ale každýmu se líbí neco jinýho 

Slova nadchne a golf mi nahání husí kůži =))) jinak jako jo, nic extra, třeba se to zlepšígarfielld píše:to mě víc nadchne Golf a to VW úplně nesnášimbohužel ale Toyota za poslední dobu(naposled Celda 7.gen) snad neudělal žádný auto co by mě designem zvedlo ze židle nebo aspoň donutile se na ní zavrtět

že by to bylo tím, že je to americkej model??sopo píše:já osobně se za golfem ani neotočím, za takovouhle Toyotou bych se otočil, minimálně proto, že sem ji v životě neviděl
 vepředu nikde místo na značku, jen vzadu.. ten nápis Florida sunshine state mluví jasně
 vepředu nikde místo na značku, jen vzadu.. ten nápis Florida sunshine state mluví jasně 

jedinej hezkej detail je ta SPZ
 jedinej hezkej detail je ta SPZ   a nápis solara... zbytek shit. když už dlouhý éro tak 407coupe... to vypadá líp než sedan, za tim se i otočim...dost dlooouhý ideální na parking, ale design apetito.8-9/10
 a nápis solara... zbytek shit. když už dlouhý éro tak 407coupe... to vypadá líp než sedan, za tim se i otočim...dost dlooouhý ideální na parking, ale design apetito.8-9/10

proč taky stačí ho zkouknout ve zpětnym zrcátku že?sopo píše:já osobně se za golfem ani neotočím, za takovouhle Toyotou bych se otočil, minimálně proto, že sem ji v životě neviděl