Problem s ventilaciou...

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Robo
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Problem s ventilaciou...

Příspěvek od Robo »

Ludia, chcem sa opytat, ci ste niekto nemal podobny problem.

V sobotu som isiel do Martina a kedze bolo na skapanie, cely cas som mal zapnutu klimu. V Ziline zacalo ist zrazu z pristrojovky take divne praskanie plastov. Ako ked je strasne teplo (co aj bolo) a tie rozpalene plasty o seba vrzgaju (resp. toto tak zvlastne praskalo). Tak som zacal pritlacat pristrojovku, ze halooo co sa deje? ...na co som zistil, ze z ventilacie prudi len minimum vzduchu (napriek tomu ze bola na rychlosti 3). Chladny bol, cize klima fungovala, ale bol to len taky malilinky vanok. Tak som zacal hybat s klapkami a so vsetkymi packami, ale stale nic. Uz som sa zmieril s tym, ze pojdem do servisu... avsak asi o 15 minut sa to znovu rozbehlo.

Teraz to akoze funguje normalne, aj ked miestami som si vsugeroval, ze predtym to fukalo viac (co asi porovnam jedine s rovnakou E12)... ale ako hovorim, to som si mozno len ja nahovoril. Nechapem ale co to mohlo byt. Stalo sa to uz niekomu? ...mohlo to nieco nasat?
Plextor
Věčnej rejpal

Příspěvek od Plextor »

asi to nic nebylo jen ti zamrzla a musela odtat, nemel jsi nahodou vnitrni cirkulaci vzduchu, lidi vydejchavaj velky mnozstvi vody a ta zmrzne na vyparniku a ten je pak nepruchozi :
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
Robo
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robo »

Plextor píše:asi to nic nebylo jen ti zamrzla a musela odtat, nemel jsi nahodou vnitrni cirkulaci vzduchu, lidi vydejchavaj velky mnozstvi vody a ta zmrzne na vyparniku a ten je pak nepruchozi :
...clovece, asi mas pravdu. Nie som si uplne isty, ale pred Zilinou bola zapcha a kopec starych skodoviek, tak je dost mozne ze som dal vnutorny okruh... Diky za radu ;o)))))
Odpovědět

Zpět na „Corolla“