Ludia, chcem sa opytat, ci ste niekto nemal podobny problem.
V sobotu som isiel do Martina a kedze bolo na skapanie, cely cas som mal zapnutu klimu. V Ziline zacalo ist zrazu z pristrojovky take divne praskanie plastov. Ako ked je strasne teplo (co aj bolo) a tie rozpalene plasty o seba vrzgaju (resp. toto tak zvlastne praskalo). Tak som zacal pritlacat pristrojovku, ze halooo co sa deje? ...na co som zistil, ze z ventilacie prudi len minimum vzduchu (napriek tomu ze bola na rychlosti 3). Chladny bol, cize klima fungovala, ale bol to len taky malilinky vanok. Tak som zacal hybat s klapkami a so vsetkymi packami, ale stale nic. Uz som sa zmieril s tym, ze pojdem do servisu... avsak asi o 15 minut sa to znovu rozbehlo.
Teraz to akoze funguje normalne, aj ked miestami som si vsugeroval, ze predtym to fukalo viac (co asi porovnam jedine s rovnakou E12)... ale ako hovorim, to som si mozno len ja nahovoril. Nechapem ale co to mohlo byt. Stalo sa to uz niekomu? ...mohlo to nieco nasat?
Problem s ventilaciou...
asi to nic nebylo jen ti zamrzla a musela odtat, nemel jsi nahodou vnitrni cirkulaci vzduchu, lidi vydejchavaj velky mnozstvi vody a ta zmrzne na vyparniku a ten je pak nepruchozi :
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
- Robo
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
...clovece, asi mas pravdu. Nie som si uplne isty, ale pred Zilinou bola zapcha a kopec starych skodoviek, tak je dost mozne ze som dal vnutorny okruh... Diky za radu ;o)))))Plextor píše:asi to nic nebylo jen ti zamrzla a musela odtat, nemel jsi nahodou vnitrni cirkulaci vzduchu, lidi vydejchavaj velky mnozstvi vody a ta zmrzne na vyparniku a ten je pak nepruchozi :