Touch 2 - corolla 2019
Touch 2 - corolla 2019
Ahoj všem,
koupil jsem si corollku. Trochu jsem si pohrával s touch 2 systémem. Snažil jsem se nastavit mirrorlink, ale s mým honorem si to podle všeho rozumět nebude. Nicméně jsem zkoušel nastavit přístup na wifi apod. a jako by to tuto variantu nepodporovalo. Nastavil jsem wifi hotspot na mobilu, nasdílel data přes bluetooth ale touch jako by to nezajímalo....žádné vyhledávání aktivní wifi sítě... nic takového. Nevíte proč?
Díky
koupil jsem si corollku. Trochu jsem si pohrával s touch 2 systémem. Snažil jsem se nastavit mirrorlink, ale s mým honorem si to podle všeho rozumět nebude. Nicméně jsem zkoušel nastavit přístup na wifi apod. a jako by to tuto variantu nepodporovalo. Nastavil jsem wifi hotspot na mobilu, nasdílel data přes bluetooth ale touch jako by to nezajímalo....žádné vyhledávání aktivní wifi sítě... nic takového. Nevíte proč?
Díky
-
- Navigátor
Re: Touch 2 - corolla 2019
Ahoj, gratulujem ku kúpe a prajem veľa šťastných kilometrov.
Dostal som sa do toho menu s wifi, ale nehral som sa s tým.
Čo presne očakávaš od toho pripojenia do wifi? Ja som tomu porozumel tak, že tá možnosť tam je pre prípad online update máp v navigácii (ktorú ja nemám) a tak som to vypustil z hlavy..
Dostal som sa do toho menu s wifi, ale nehral som sa s tým.
Čo presne očakávaš od toho pripojenia do wifi? Ja som tomu porozumel tak, že tá možnosť tam je pre prípad online update máp v navigácii (ktorú ja nemám) a tak som to vypustil z hlavy..
upřimně... pro mě je nejpodstatnější jestli se mi podaří dostat waze z mobilu na plochu corolly... hledám všechny možné cesty...
nepodaří tak aby to fungovalo i při jízdě, zbytečná práce. Někomu, podle typu telefonu se to podaří propojit, ale jakmile se vyjede tak to zrcadlení zmizí. Řešilo se to zde již x krát a momentálně se skutečně nedá Waze apod. na obrazovce při jízdě zobrazit. Počkat cca 3 měsíce, pak to půjde přes Apple/Android Car, který to auto bude po přehrání softwaru umět.
Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
máš tu aktualizaci nějak potvrzenou?MartinHSD píše:nepodaří tak aby to fungovalo i při jízdě, zbytečná práce. Někomu, podle typu telefonu se to podaří propojit, ale jakmile se vyjede tak to zrcadlení zmizí. Řešilo se to zde již x krát a momentálně se skutečně nedá Waze apod. na obrazovce při jízdě zobrazit. Počkat cca 3 měsíce, pak to půjde přes Apple/Android Car, který to auto bude po přehrání softwaru umět.
Nezávisle na sobě to potvrdilo několik prodejců, ze to půjde i zpetne. Zatím nemam důvod tomu nevěřit. Jelikož je to ve fázi testování, tak to zatím není ofic. zveřejněno.
Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Ale da, jen musis pripojit mezi TT2 a auto ten fake konektor, ktery tady nekdo linkoval, aby TT2 nevedelo, že je auto v pohybu. Pak by to melo fungovat tem, kterym to jde, kdyz auto stoji, jinymi slovy, maji kompatibilni mobil se zastaralym mirrorlinkem. Nebo to rozjeli pres MiracastMartinHSD píše:nepodaří tak aby to fungovalo i při jízdě, zbytečná práce. Někomu, podle typu telefonu se to podaří propojit, ale jakmile se vyjede tak to zrcadlení zmizí. Řešilo se to zde již x krát a momentálně se skutečně nedá Waze apod. na obrazovce při jízdě zobrazit. Počkat cca 3 měsíce, pak to půjde přes Apple/Android Car, který to auto bude po přehrání softwaru umět.

Nejde neni odpoved

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

-
- Navigátor
Páni,toto vyzerá zaujímavo:
- Přílohy
-
- PSX_20190814_143919.jpg (47.7 KiB) Zobrazeno 4674 x
-
- PSX_20190814_143654.jpg (65.83 KiB) Zobrazeno 4675 x
-
- Navigátor
Dnes som dostal odpoveď
- Přílohy
-
- PSX_20190815_131427.jpg (56.18 KiB) Zobrazeno 4603 x
Nemáte někdo aktuální informace, ideálně nějaká oficiálnější ohledně AA a CP?
Navigace mi přišla dost nepoužitelná a navíc předražená, tak jsem ji neobjednal, doufám tedy, že půjde tento balík doinstalovat aktualizací FW. Případně bychom se mohli domluvit a hromadně spamovat naše dealery a donutit je k eskalaci na importéra.
Navigace mi přišla dost nepoužitelná a navíc předražená, tak jsem ji neobjednal, doufám tedy, že půjde tento balík doinstalovat aktualizací FW. Případně bychom se mohli domluvit a hromadně spamovat naše dealery a donutit je k eskalaci na importéra.
-
- Navigátor
Oficiálnejšie myslíš od starého pána Toyodu? Veď oficiálne zastúpenie pre Československo v tej odpovedi dalo aj termíny. Kým to ani neuvidíme v cenníku, tak ťažko niečo nové, ale bodaj by som sa mýlil a niekto má k dispozícii nejakú horúcu novinku.
-
- Navigátor
Podarilo sa niekomu rozchodiť zobrazovanie názvu pesničiek/interpretov pri prehrávaní cez bluetooth?
Android Auto mi potvrdili u prodejce v 1. kvartálu 2020, bude stačit přijet a aktualizovat software.
Corolla Sedan 2019, 1.8 Hybrid
Jaguar S-type 2007
Jaguar S-type 2007
Ahoj povedlo se někomu zprovoznit příjem emailů a spouštění video souborů z USB na TOUCH 2 bez navigace.
Podle návodu je to možné, podporuje to prý *.avi, *.mp4 *.wmv, ale když vložím usb, tak vidím jen *.3gp a lze přehrávat jen zvuk I při stojícím voze. Má někdo nějakou zkušenost?
Díky za info
Podle návodu je to možné, podporuje to prý *.avi, *.mp4 *.wmv, ale když vložím usb, tak vidím jen *.3gp a lze přehrávat jen zvuk I při stojícím voze. Má někdo nějakou zkušenost?
Díky za info
- Přílohy
-
- email.jpg (11.76 KiB) Zobrazeno 3582 x
-
- touch2.jpg (91.72 KiB) Zobrazeno 3582 x
Toyota Corolla TS 1.8Hybrid Executive (2019)
Toyota RAV4 Hybrid Selection (2018)
Toyota Verso 1,8 Active Trend(2016) Ex
Toyota RAV4 Hybrid Selection (2018)
Toyota Verso 1,8 Active Trend(2016) Ex
-
- Navigátor
Neviem, ci niekto mal podobny problem, alebo to bolo len mojim telefonom (Motorola One Vision) - pri prehravani audia (spotify, pocket cast..) z bluetooth, mi v aute neukazovalo metadata.
Riesenie bolo taketo:
Riesenie bolo taketo:
- Přílohy
-
- Image 26.png (31.25 KiB) Zobrazeno 3400 x