Zdravím,
@ Oreo - no jo no, je to věc názoru a priorit. Do Chorvatska atp. nejezdíme, cyklofanatici nejsme a na kemping myslím dostačující. Mám 2 holky - 3r a 3m. Když už výlety, tak ZOO a nějaké ty slavnosti. Kvůli tomu si celý byt brát nebudu. Kočárek se do kufru vejde a až ta menší bude umět šlapat, přesedáme na ultraskladné golfky. Uvažovali jsme i o novým Berlingu/Rifteru, no cenově dál než Toyka a krabice=instalatér, komfort byl jinde, nemluvě o motoru. A co si budeme povídat 90% času to bude využito na vození se do práce a školky. Pro nás byl rozhodující vnitřní prostor na zadních sedačkách. Okta v tomhle byla tragická. U Aurise nám přišel menší. Kufr jsem si samozřejmě obhlédl, že bude třeba úprava kufru DIY/DoDo jsem tedy věděl. Moc se na něm teda nevyřádili.
@ Kocúr - dík za tip, hledal jsem síť, kufr, zavazadlový prostor a pak jsem listoval v sekci Corolla a snažil najít téma s kufrem.

. Háky mě nenapadly
@ jircy1 - dík za tip. Tašku do podběhu jsem taky našel. Vypadá dobře, jen 40$ za risk, zda bude přesně sedět.. no hm. Jinak mám lepící sadu. První píchnutí a kupuji dojezdovku či plnohodnotnou

. Po té síťce do podběhu se kouknu. Přemýšlel jsem i o tomhle..
AliExpres poutko či
AliExpres očka v2
Ty "špuntíky" čím je přiděláno obložení do kufru, jak jsou křehké? Když netrefím karosérii, tak jim asi bude putna, co tluču do obložení, ne?