pořídili jsme si do rodiny "novou" Corollu. Tu, které se teď zbavují. Přišlo nám to jako dobrá koupě. Přecházíme z Octávie I. Co se týká prostoru pro děti na zadních sedačkách rozhodně zlepšení, ale jsem zklamán ze zavazadlového prostoru. Dost strohý oproti Oktě a jejich síťového programu. Žádný očka na uchycení. Jen jeden komický háček. V oktě jsme měli boční sítě na tašky i velkou středovou na náklad. Vím, prodává se vertikální síť, ale ztíží přístup do kufru. Té se chceme vyhnout. Neřešil někdo prosím úpravu DIY v kufru? Pro inspiraci, tipy apod.
 . To polstrování se mi nejeví moc dobře přichycené ke karoserii. Nerad bych, aby se v první zatáčce vše vyškublo.
. To polstrování se mi nejeví moc dobře přichycené ke karoserii. Nerad bych, aby se v první zatáčce vše vyškublo. Moc by mi to pomohlo.
Předem děkuji,
Michal
P.S. Corolla XI (rv 2013-2018) - nevím, podle čeho se určuje to Exx..

Tak jsem navštívil již zmíněný Aliexpress a trochu to alespoň pořešil.Mají tam pro Corollu i takovou kabelu:
 Tak jsem navštívil již zmíněný Aliexpress a trochu to alespoň pořešil.Mají tam pro Corollu i takovou kabelu: