barva
-
- Člen Týmu
barva
Ahoj, nevíte někdo, kde najdu, jaký přesný odstín barvy mám auto? Stala se mi nepříjemná věc a musím na určitých místech zamaskovat odřeniny, ale v techničáku mám, že je jenom červená, ale přesný odstín tam bohužel uvedený není. Dostala jsem typ, že by to mělo být uvedené někde v autě, ale fakt nevím kde. Díky.
- jimmi73
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Farba
Je to na štítku väčšinou posledný riadok. Riadok začína c/tr (colour - farba auta, trim - farba interieru, podľa neho sa kupujú aj plastové časti interieru, ale aj poťahy látok sedadiel) potom je za tým 3 ciferný kód (napr. 199 - strieborná 3P0 - červená, ...)/asi štvormiestny kód. Teoreticky je to niekedy aj napísané v servisnej knižke na prvej strane v údajoch o aute, ale to nemusí byť pravidlom.
C-HR 1,8 HSD
Auris TS 1,6 CVT
ex. Corolla Verso 1,8
ex. Carina E 1,6
Yaris 1,0
Auris TS 1,6 CVT
ex. Corolla Verso 1,8
ex. Carina E 1,6
Yaris 1,0
-
- Člen Týmu
-
- Člen Týmu
Je niekto taký, kto má svojho Yarisa NG vo farbe pod názvom Šedá - popolavá (označenie 1G3) ? Veľmi rád by som videl nejaké foto. Takto sfarbeného Yarisa som ešte nevidel. Záhadnejšie ale je, že na stránkach toyota.sk sa takáto farba pre Yaris nevyskytuje, avšak v katalógu áno. Na českých stránkach je k dispozícii v pohode. Nechce sa mi veriť, že by ju pre slovenský trh jednoducho neposkytovali.
Ja som uz taku farbu v Kosiciach videl pobehovat,sam so sa cudoval lebo to nieje ani cierna ani seda, ale presne ako na ceskej stranke....zeby admin toyoty zabudol na tuto farbu??? 
ak bude prilezitost tak ti sfotim.

ak bude prilezitost tak ti sfotim.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.