barva

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
gremlinska
Člen Týmu

barva

Příspěvek od gremlinska »

Ahoj, nevíte někdo, kde najdu, jaký přesný odstín barvy mám auto? Stala se mi nepříjemná věc a musím na určitých místech zamaskovat odřeniny, ale v techničáku mám, že je jenom červená, ale přesný odstín tam bohužel uvedený není. Dostala jsem typ, že by to mělo být uvedené někde v autě, ale fakt nevím kde. Díky.
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

jj myslim ze to bude na stitku kdyz otevrej motor, tak tam je stitek...hned jakoby nad chladicem...co ja vim :-) a tam by mel byt uveden kod barvy.....jak pujdu z prace tak se ti mrknu...
jimmi73
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Farba

Příspěvek od jimmi73 »

Je to na štítku väčšinou posledný riadok. Riadok začína c/tr (colour - farba auta, trim - farba interieru, podľa neho sa kupujú aj plastové časti interieru, ale aj poťahy látok sedadiel) potom je za tým 3 ciferný kód (napr. 199 - strieborná 3P0 - červená, ...)/asi štvormiestny kód. Teoreticky je to niekedy aj napísané v servisnej knižke na prvej strane v údajoch o aute, ale to nemusí byť pravidlom.
C-HR 1,8 HSD
Auris TS 1,6 CVT
ex. Corolla Verso 1,8
ex. Carina E 1,6
Yaris 1,0
gremlinska
Člen Týmu

Moc díky, tedka jsem to zkoušela znova najít a už to bylo úspěšné. Ještě jednou díky. :D
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

A ja se omlouvam ja se yapomel podivat :D
gremlinska
Člen Týmu

To je v pohodě, hlavně jak jsem to našla :D Což je u mě co říct, přece jen jsem na tyhle věci antitalent.
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Je niekto taký, kto má svojho Yarisa NG vo farbe pod názvom Šedá - popolavá (označenie 1G3) ? Veľmi rád by som videl nejaké foto. Takto sfarbeného Yarisa som ešte nevidel. Záhadnejšie ale je, že na stránkach toyota.sk sa takáto farba pre Yaris nevyskytuje, avšak v katalógu áno. Na českých stránkach je k dispozícii v pohode. Nechce sa mi veriť, že by ju pre slovenský trh jednoducho neposkytovali.
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Ja som uz taku farbu v Kosiciach videl pobehovat,sam so sa cudoval lebo to nieje ani cierna ani seda, ale presne ako na ceskej stranke....zeby admin toyoty zabudol na tuto farbu??? :D
ak bude prilezitost tak ti sfotim.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Za foto by som ti bol povďačný.
Dostupnosť tejto farby som si už zisťoval u predajcu. K dispozícii JE. Neviem, prečo sa na stránkach neuvádza :o
Jackson
Člen Týmu

Příspěvek od Jackson »

Mne pri objednaní predajca tvrdil že popolavá šedá je len u športovej verzii a od Aurisa vyššie. Tak sme zobrali čiernu metalízu.
YARIS BLACK 1.0 VVTi
OCTAVIA COMBI II BLACK 1,9 TDI
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Pokiaľ sa nemýlim, pre športovú verziu (rozumiem verziu T-Sport) je špeciálna farba Sivá - búrková. Avšak Sivá - popolavá je aj pre ostatné verzie Yarisa. Dnes mi to potvrdil aj druhý predajca v Bratislave.
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Nový Yaris prišiel okrem nového motora aj s novou farbou : zlatá - hodvábna (5A7). Dá sa pozrieť na českých stránkach toyota.cz.

Na reklamných materiáloch vyzerá výborne. Videli ste ju už niekto naživo?
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
Naďa
Člen Týmu

Příspěvek od Naďa »

Yarise v barvě zlatá hedvábná jsem viděla cca 2 týdny zpět, hnus :(
Odpovědět

Zpět na „Yaris“