Cebia apod firmy, jak je vnímáte?

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Grey
Řidič

Cebia apod firmy, jak je vnímáte?

Příspěvek od Grey »

Jak se stavíte k faktu, že Cebia příp. i další firmy evidují údaje o vašem majetku? Chápu, že pomáhají některým lidem (kupujícím ojetin) a možná i čistí trh, ale tak nějak mi principiálně vadí fakt, že rýžují na mně a zveřejňují údaje o mém majetku (i když tam není pojítko komu patří které auto).
Bez flame, kdyby to šlo...
ex Toyota Avensis T27 1.8
Tygr
Věčnej rejpal

Re: Cebia apod firmy, jak je vnímáte?

Příspěvek od Tygr »

Ja konkretne Cebii vnimam jako jakousi soukromou organizaci, ktera ma fajn kšeft. To, ze eviduji nebo neeviduji a co a o cem eviduji, mam relativne na parku, protoze kdybychom vedeli, co a kde o nas je zaevidovano, tak bychom asi koukali jako pera z gauče.

Nicmene pokud tedy jiz, na zaklade jejich pristupu a moznosti, eviduji, tak at eviduji spravne a take vsechno. Uplne.
Bohuzel tomu kolikrat tak neni a uprimne?

Kdyz nekdo nabizi auti, co ma 5 hvezdicek a ja nevim kolik certifikatu, ma to pro mne stejnou hodnotu, jako kdyz auti "jezdilo do autorizovaneho servisu".

Mozna divny nazor, ale muj :D
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Myfune
Věčnej rejpal

Re: Cebia apod firmy, jak je vnímáte?

Příspěvek od Myfune »

Pokud bude platit princim, že když za ty data chce Cebia peníze, že ji bude možné zažalovat o nemalou sumu peněz v případě že se zjistí, že nemají správné údaje, tak pak to budu vnímat jako férové podnikání. Nikdy jsem klientem Cebie nebyl a doufám že nikdy nebudu. Spoléhat se na to že mi někdo na papíře napíše, že auto je vpořádku a přitom ho fyzicky nikdy neviděl, mě nikdy nelákalo. Zajímalo by mě jestli už Cebia čelila nějaké žalobě za nepravdivé informace. Já osobně radši zajdu se servisákem do bazaru a dám to pětikilo jemu než nějaké Cebii.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“