Jak se stavíte k faktu, že Cebia příp. i další firmy evidují údaje o vašem majetku? Chápu, že pomáhají některým lidem (kupujícím ojetin) a možná i čistí trh, ale tak nějak mi principiálně vadí fakt, že rýžují na mně a zveřejňují údaje o mém majetku (i když tam není pojítko komu patří které auto).
Bez flame, kdyby to šlo...
Cebia apod firmy, jak je vnímáte?
Cebia apod firmy, jak je vnímáte?
ex Toyota Avensis T27 1.8
- Tygr
- Věčnej rejpal
Re: Cebia apod firmy, jak je vnímáte?
Ja konkretne Cebii vnimam jako jakousi soukromou organizaci, ktera ma fajn kšeft. To, ze eviduji nebo neeviduji a co a o cem eviduji, mam relativne na parku, protoze kdybychom vedeli, co a kde o nas je zaevidovano, tak bychom asi koukali jako pera z gauče.
Nicmene pokud tedy jiz, na zaklade jejich pristupu a moznosti, eviduji, tak at eviduji spravne a take vsechno. Uplne.
Bohuzel tomu kolikrat tak neni a uprimne?
Kdyz nekdo nabizi auti, co ma 5 hvezdicek a ja nevim kolik certifikatu, ma to pro mne stejnou hodnotu, jako kdyz auti "jezdilo do autorizovaneho servisu".
Mozna divny nazor, ale muj
Nicmene pokud tedy jiz, na zaklade jejich pristupu a moznosti, eviduji, tak at eviduji spravne a take vsechno. Uplne.
Bohuzel tomu kolikrat tak neni a uprimne?
Kdyz nekdo nabizi auti, co ma 5 hvezdicek a ja nevim kolik certifikatu, ma to pro mne stejnou hodnotu, jako kdyz auti "jezdilo do autorizovaneho servisu".
Mozna divny nazor, ale muj

Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Re: Cebia apod firmy, jak je vnímáte?
Pokud bude platit princim, že když za ty data chce Cebia peníze, že ji bude možné zažalovat o nemalou sumu peněz v případě že se zjistí, že nemají správné údaje, tak pak to budu vnímat jako férové podnikání. Nikdy jsem klientem Cebie nebyl a doufám že nikdy nebudu. Spoléhat se na to že mi někdo na papíře napíše, že auto je vpořádku a přitom ho fyzicky nikdy neviděl, mě nikdy nelákalo. Zajímalo by mě jestli už Cebia čelila nějaké žalobě za nepravdivé informace. Já osobně radši zajdu se servisákem do bazaru a dám to pětikilo jemu než nějaké Cebii.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000