mam yariska rocnik 2009, 1.33 a pred par tyzdnami mi v strede jazdy, po niekolkych kilometroch zacala svietit zlta kontrolka motora. Nakolko sa jazdne vlastnosti nezmenili, na motore nic nebolo pocut, pokracovala som az do garaze s tym, ze po vikende pojdem do servisu. Dosla som v poriadku. NIekolkokrat som skusala znovu auto nastartovat vsetko sa tvarilo normalne, akurat kontrolka motora svietila stale. Cez vikend som ho tiez este nastartovala v poriadku. V pondelok, ked som chcela auto odviezt do servisu, mi vsak uz nenastartovalo. Tocit tocilo no motor sa nechytil a musela som zavolat odtahovku. V servise mi auto zdiagnostikovali s tym, ze treba vymenit bateriu a sviecky. Bateria sa mi moc nezdala, lebo ved ziaden problem som predtym so startovanim nikdy nemala. Kedze som vsak mala este povodnu, dala som si to vsetko vymenit nech mam pokoj.
O necele dva tyzdne sa mi znova po niekolkych kilometroch jazdy rozsvietila zlta kontrolka motora. Takze znova do servisu, tentokrat yarisko bez problemov dosiel do servisu sam. Znova diagnostika a ze vraj mam zle oboje lambda sondy a treba ich vymenit. cena no vysoka

Este jedna vec ale neviem ci s tym suvisi. Zda sa mi, ze zlta kontrolka sa rozvietila vtedy a po tom, co som ventilator na kureni pridala na vyssi stupen - 3-4. Normalne mam 1-2. Mozno vsak len zhoda nahod.
Jaj a este mi zacal motor zrat olej... cca 10tis km a musim asi liter dolievat...