mam yariska rocnik 2009, 1.33 a pred par tyzdnami mi v strede jazdy, po niekolkych kilometroch zacala svietit zlta kontrolka motora. Nakolko sa jazdne vlastnosti nezmenili, na motore nic nebolo pocut, pokracovala som az do garaze s tym, ze po vikende pojdem do servisu. Dosla som v poriadku. NIekolkokrat som skusala znovu auto nastartovat vsetko sa tvarilo normalne, akurat kontrolka motora svietila stale. Cez vikend som ho tiez este nastartovala v poriadku. V pondelok, ked som chcela auto odviezt do servisu, mi vsak uz nenastartovalo. Tocit tocilo no motor sa nechytil a musela som zavolat odtahovku. V servise mi auto zdiagnostikovali s tym, ze treba vymenit bateriu a sviecky. Bateria sa mi moc nezdala, lebo ved ziaden problem som predtym so startovanim nikdy nemala. Kedze som vsak mala este povodnu, dala som si to vsetko vymenit nech mam pokoj.
O necele dva tyzdne sa mi znova po niekolkych kilometroch jazdy rozsvietila zlta kontrolka motora. Takze znova do servisu, tentokrat yarisko bez problemov dosiel do servisu sam. Znova diagnostika a ze vraj mam zle oboje lambda sondy a treba ich vymenit. cena no vysoka
 Najma neviem ci si mozem byt ista ci tentokrat to bude skutocna pricina. Nechce sa mi skoncit s tym ze do auta a do novych suciastok vrazim tazke prachy a nakoniec bude pricina niekde uplne inde. Je mozne ze mi odisli oboje lambda sondy? Nemam ani nejako vyssiu spotrebu, na tuto zimu primeranu. Nemala by som servisakov pred vymenou poziadat este aby mi pozreli aj nieco ine?
  Najma neviem ci si mozem byt ista ci tentokrat to bude skutocna pricina. Nechce sa mi skoncit s tym ze do auta a do novych suciastok vrazim tazke prachy a nakoniec bude pricina niekde uplne inde. Je mozne ze mi odisli oboje lambda sondy? Nemam ani nejako vyssiu spotrebu, na tuto zimu primeranu. Nemala by som servisakov pred vymenou poziadat este aby mi pozreli aj nieco ine?Este jedna vec ale neviem ci s tym suvisi. Zda sa mi, ze zlta kontrolka sa rozvietila vtedy a po tom, co som ventilator na kureni pridala na vyssi stupen - 3-4. Normalne mam 1-2. Mozno vsak len zhoda nahod.
Jaj a este mi zacal motor zrat olej... cca 10tis km a musim asi liter dolievat...
 )) a bohužel je pravděpodobně motor na kraji zhroucení viz články o 1.33 motorových problémech..... :-/
)) a bohužel je pravděpodobně motor na kraji zhroucení viz články o 1.33 motorových problémech..... :-/

.... ja  teraz niečo iné.... nechaj to na zadávateľovi témy nech sa rozhodne
 .... ja  teraz niečo iné.... nechaj to na zadávateľovi témy nech sa rozhodne