kdyz na to neprijdu tak to hodim do servisu at si s tim lame hlavu nekdo jiny ale prvni bych se o to pokusil sam tak kdyby ste mel nekdo tuseni cim to muze byt budu rad! za kazdou radu diky
serizeni motoru?
serizeni motoru?
cus cus, chtel bych se zeptat neco ohledne serizeni motoru na MR2. jde o klasicky motor 3S-GE. nedavno jsem delal na motoru takovou mini generalku tzn, vymena tesneni pod hlavou+ srovnani hlavy,, spojkova lamela+pritlacak, rozvody a ja nevim co jeste, ale kdyz jsem dal motor z5 tak mi mezi 2-3t ot. jako by slabe strilelo z vyfuku a auto docela dymi, nevite cim by to mohlo byt? muze to byt treba tim ze jak jsem nechaval srovnat hlavu tak je tam ted jina komprese a musi se prestelovat predstih? nebo nemuze to delat treba nejaka blbe zapojena podtlakova hadicka?
kdyz na to neprijdu tak to hodim do servisu at si s tim lame hlavu nekdo jiny ale prvni bych se o to pokusil sam tak kdyby ste mel nekdo tuseni cim to muze byt budu rad! za kazdou radu diky
no podle mě je jediná možnost předstih protože tohle se mi taky stalo i kámošovy přesný příznaky jak si říkal,a jestli jsi měnil hlavu jako výšku,tim i kompresi tak je potřeba upravit předstih,to ys měl mít ale napsaný u toho těsnění ne?nebo si to spočítej,ale kdybys měl v prdeli něco jinýho ak ti tohle udělá jednou a motor de do kytek takže to bude předstihem 
tak jsem problem vyresil.. teda po pravde se vyresil sam.. prestalo to dymit z niceho nic tak to bylo asi tim ze byla ve vyfuku jen vysrazena voda po zime a po nastartovani se odparovala..
problem ze strilenim do vyfuku se taky vyresil sam a to tak ze jsem auto nechal bezet delsi dobu na volnobeh a pak jsem to trochu projel a prestalo to coz si vysvetluju tak ze si ty vsechny nove veci v tomto pripade hlavne tesneni pod hlavu a vymezovaci podlozky pod vacky potrebovaly jenom trosku sednout.
kdyby se mi takhle auto samo zpravilo vzdycky tak si piskam
problem ze strilenim do vyfuku se taky vyresil sam a to tak ze jsem auto nechal bezet delsi dobu na volnobeh a pak jsem to trochu projel a prestalo to coz si vysvetluju tak ze si ty vsechny nove veci v tomto pripade hlavne tesneni pod hlavu a vymezovaci podlozky pod vacky potrebovaly jenom trosku sednout.
kdyby se mi takhle auto samo zpravilo vzdycky tak si piskam