serizeni motoru?

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
jerry.s
Řidič
Kontaktovat uživatele:

serizeni motoru?

Příspěvek od jerry.s »

cus cus, chtel bych se zeptat neco ohledne serizeni motoru na MR2. jde o klasicky motor 3S-GE. nedavno jsem delal na motoru takovou mini generalku tzn, vymena tesneni pod hlavou+ srovnani hlavy,, spojkova lamela+pritlacak, rozvody a ja nevim co jeste, ale kdyz jsem dal motor z5 tak mi mezi 2-3t ot. jako by slabe strilelo z vyfuku a auto docela dymi, nevite cim by to mohlo byt? muze to byt treba tim ze jak jsem nechaval srovnat hlavu tak je tam ted jina komprese a musi se prestelovat predstih? nebo nemuze to delat treba nejaka blbe zapojena podtlakova hadicka?
kdyz na to neprijdu tak to hodim do servisu at si s tim lame hlavu nekdo jiny ale prvni bych se o to pokusil sam tak kdyby ste mel nekdo tuseni cim to muze byt budu rad! za kazdou radu diky :wink:
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

no podle mě je jediná možnost předstih protože tohle se mi taky stalo i kámošovy přesný příznaky jak si říkal,a jestli jsi měnil hlavu jako výšku,tim i kompresi tak je potřeba upravit předstih,to ys měl mít ale napsaný u toho těsnění ne?nebo si to spočítej,ale kdybys měl v prdeli něco jinýho ak ti tohle udělá jednou a motor de do kytek takže to bude předstihem :wink:
jerry.s
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerry.s »

tak jsem problem vyresil.. teda po pravde se vyresil sam.. prestalo to dymit z niceho nic tak to bylo asi tim ze byla ve vyfuku jen vysrazena voda po zime a po nastartovani se odparovala..

problem ze strilenim do vyfuku se taky vyresil sam a to tak ze jsem auto nechal bezet delsi dobu na volnobeh a pak jsem to trochu projel a prestalo to coz si vysvetluju tak ze si ty vsechny nove veci v tomto pripade hlavne tesneni pod hlavu a vymezovaci podlozky pod vacky potrebovaly jenom trosku sednout.
kdyby se mi takhle auto samo zpravilo vzdycky tak si piskam :wink:
Odpovědět

Zpět na „MR2“