výsuvná TOPquality High fidelity anténa

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

výsuvná TOPquality High fidelity anténa

Příspěvek od micron »

byl bych rád kdyby nám tu někdo prozradil tip na kvalitní ale tim myslim kvalitní výsuvnou anténu k radiu... ale TOP kvalitní... tzn že vyjede i v - 20°celsia a i +35°celsia... sem s ní... sem nažhavenej... a samozřejmě za korekní cenu... tak akorát :biggrin: zajímaj mě zkušenosti...
kdysi sem si řek že na to seru... a mam gumovou... nezničitelnou... asi za 100 :-) aleeee kdyby existovala opravdu kvalitní výsuvná opravdu kvalitní... zajímala by mě... :biggrin: takže mě zajímaj reference a přímo typ produktu.... děkujuuuuu :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: výsuvná TOPquality High fidelity anténa

Příspěvek od micron »

neprozraděj :-) :biggrin: bastardos :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

UTFG nebo jukni na ebay.. fungujou všechny, ty co se nevysouvaj vmrazech jsou již straší a netesní nebo ohnuté jezdením..
..
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

idaho chci dokonalou... nechci řešit že nevysouvá... chci aby vysouvala i v -20.... chci jí dokanalou... dokonalou žádnej šajzung... pořádnou kvalitu... jako v 90´ 80´
Chci tu nejlepší z lejlepších :-) protože ani ta od toyoty nestála za prd... tu nejlepší... :biggrin: za korektní cenu... vim že od mitsubishi byly anteny kvalitka... a nestojej skoro nic výsuvný... tak nějakou konkurenci.... moc dobře si pamatuju jak mrzlo a galant nastartoval... radio on... a rupnul led v zadu na anténě... a jela a jela... :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

tobě fakt není pomoci..
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Neni, "noooo já vim" :-) ale dal bych celice k vánocům nějakou kvalitní bzum bzum :-) no ale ona se spokojí i s tou gumovou :-) celica: " Mně je to u prdele... co mam na prdeli za antenu, já sem ráda že už na mě konečně neprší nepráší se, nepadá na mě ten sajrajt z holubů nebo ze Sahary... tak to se mi líbí" "Micron mi jen chce udělat radost, kterou nepotřebuju"... koho zajímá kurva nějaká blbá anténa... stejně poslouchá hudbu přes net a FM kvalita je k smíchu... ale jo chápu asi se mu líbí to jak to bzučí- ta anténa a je to takový retro" Je to blázen ten micron :-)"
Ale zase bez něj by mě už dávno semleli do šrotu... takže ho mam ráda... :biggrin: a nevzdal by to i kdyby žral jen suchý rohlíky třeba i 1/2 roku. je to blááázen :-) :biggrin:

potřeboval bych přesnej TIP, kód... ne jen jako že všechny novější fungujou blekoty blekoty... otázka je jak dlouho... v tom je ten kumšt... i na srazu sem viděl že to někomu funguje, a někomu ne... tak se ptám která firma má fakt dobrou referenci... životnost řekněme celoživotní? nebooo tak dobře 10 let. záruka? mrazuvzdorná- i když by tam byl led, vyrve se z toho.... kvalitní motůrek silnej
prostě přímo referenci na produkt
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“