kdysi sem si řek že na to seru... a mam gumovou... nezničitelnou... asi za 100
výsuvná TOPquality High fidelity anténa
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
výsuvná TOPquality High fidelity anténa
byl bych rád kdyby nám tu někdo prozradil tip na kvalitní ale tim myslim kvalitní výsuvnou anténu k radiu... ale TOP kvalitní... tzn že vyjede i v - 20°celsia a i +35°celsia... sem s ní... sem nažhavenej... a samozřejmě za korekní cenu... tak akorát
zajímaj mě zkušenosti...
aleeee kdyby existovala opravdu kvalitní výsuvná opravdu kvalitní... zajímala by mě...
takže mě zajímaj reference a přímo typ produktu.... děkujuuuuu 
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: výsuvná TOPquality High fidelity anténa
neprozraděj
bastardos 
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
UTFG nebo jukni na ebay.. fungujou všechny, ty co se nevysouvaj vmrazech jsou již straší a netesní nebo ohnuté jezdením..
..
..
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
idaho chci dokonalou... nechci řešit že nevysouvá... chci aby vysouvala i v -20.... chci jí dokanalou... dokonalou žádnej šajzung... pořádnou kvalitu... jako v 90´ 80´
Chci tu nejlepší z lejlepších
protože ani ta od toyoty nestála za prd... tu nejlepší...
za korektní cenu... vim že od mitsubishi byly anteny kvalitka... a nestojej skoro nic výsuvný... tak nějakou konkurenci.... moc dobře si pamatuju jak mrzlo a galant nastartoval... radio on... a rupnul led v zadu na anténě... a jela a jela... 
Chci tu nejlepší z lejlepších

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tobě fakt není pomoci..
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Neni, "noooo já vim"
ale dal bych celice k vánocům nějakou kvalitní bzum bzum
no ale ona se spokojí i s tou gumovou
celica: " Mně je to u prdele... co mam na prdeli za antenu, já sem ráda že už na mě konečně neprší nepráší se, nepadá na mě ten sajrajt z holubů nebo ze Sahary... tak to se mi líbí" "Micron mi jen chce udělat radost, kterou nepotřebuju"... koho zajímá kurva nějaká blbá anténa... stejně poslouchá hudbu přes net a FM kvalita je k smíchu... ale jo chápu asi se mu líbí to jak to bzučí- ta anténa a je to takový retro" Je to blázen ten micron
"
Ale zase bez něj by mě už dávno semleli do šrotu... takže ho mam ráda...
a nevzdal by to i kdyby žral jen suchý rohlíky třeba i 1/2 roku. je to blááázen

potřeboval bych přesnej TIP, kód... ne jen jako že všechny novější fungujou blekoty blekoty... otázka je jak dlouho... v tom je ten kumšt... i na srazu sem viděl že to někomu funguje, a někomu ne... tak se ptám která firma má fakt dobrou referenci... životnost řekněme celoživotní? nebooo tak dobře 10 let. záruka? mrazuvzdorná- i když by tam byl led, vyrve se z toho.... kvalitní motůrek silnej
prostě přímo referenci na produkt
Ale zase bez něj by mě už dávno semleli do šrotu... takže ho mam ráda...
potřeboval bych přesnej TIP, kód... ne jen jako že všechny novější fungujou blekoty blekoty... otázka je jak dlouho... v tom je ten kumšt... i na srazu sem viděl že to někomu funguje, a někomu ne... tak se ptám která firma má fakt dobrou referenci... životnost řekněme celoživotní? nebooo tak dobře 10 let. záruka? mrazuvzdorná- i když by tam byl led, vyrve se z toho.... kvalitní motůrek silnej
prostě přímo referenci na produkt